Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.624 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #1 Güvenilir bir yama önerir misiniz? Mümkünse ücretsiz
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 13 Şubat 2022 #2 Bilmiyorum ama ücretli yama satan insanlar yüzünden oyun dünyasına soğudum.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 13 Şubat 2022 #3 Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. İndirdiğiniz dosyaları total virüsten kontrol etmeyi unutmayın. Shadow of the Tomb Raider Türkçe Yama | Turkce-yama.com Shadow of the Tomb Raider için Türkçe dil dosyaları. turkce-yama.com
Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. İndirdiğiniz dosyaları total virüsten kontrol etmeyi unutmayın. Shadow of the Tomb Raider Türkçe Yama | Turkce-yama.com Shadow of the Tomb Raider için Türkçe dil dosyaları. turkce-yama.com
6 663803 Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 748 Çözümler 12 13 Şubat 2022 #4 Shadow of The Tomb Raider %100 Türkçe Yama v292 - 294 v2 [Seçkin Sefa Durası - Anonymous Çeviri] | DonanımHaber Forum Shadow of The Tomb Raider için %100 Türkçe yama artık mevcut! Oyunun tüm diyaloglarını, menülerini ve ara sahnelerini Türkçe'ye çeviren bu yama ile oyunu ana dilinizde deneyimleyerek hikayenin tüm detaylarını anlayabilirsiniz. forum.donanimhaber.com
Shadow of The Tomb Raider %100 Türkçe Yama v292 - 294 v2 [Seçkin Sefa Durası - Anonymous Çeviri] | DonanımHaber Forum Shadow of The Tomb Raider için %100 Türkçe yama artık mevcut! Oyunun tüm diyaloglarını, menülerini ve ara sahnelerini Türkçe'ye çeviren bu yama ile oyunu ana dilinizde deneyimleyerek hikayenin tüm detaylarını anlayabilirsiniz. forum.donanimhaber.com
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.957 Çözümler 29 13 Şubat 2022 #5 Shadow of The Tomb Raider %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri Shadow of The Tomb Raider, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Yama bize ait, başka yerden indirmeni tavsiye etmem.
Shadow of The Tomb Raider %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri Shadow of The Tomb Raider, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Yama bize ait, başka yerden indirmeni tavsiye etmem.
6 663803 Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 748 Çözümler 12 13 Şubat 2022 #6 OMFG EPIC dedi: Shadow of The Tomb Raider %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri Shadow of The Tomb Raider, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Yama bize ait, başka yerden indirmeni tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Hocam, ben de tam sizin sitenize bakıyordum ama oyunun yamasını bulamamıştım. Donanım Haber'deki link kırılmış bu arada.
OMFG EPIC dedi: Shadow of The Tomb Raider %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri Shadow of The Tomb Raider, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Yama bize ait, başka yerden indirmeni tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Hocam, ben de tam sizin sitenize bakıyordum ama oyunun yamasını bulamamıştım. Donanım Haber'deki link kırılmış bu arada.
partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 13 Şubat 2022 #7 Crypto Guard dedi: Bilmiyorum ama ücretli yama satan insanlar yüzünden oyun dünyasına soğudum. Genişletmek için tıkla... İnsanların saatlerini harcadığı bir şeyi ücretsiz sunmaları için bana bir sebep söyler misin?
Crypto Guard dedi: Bilmiyorum ama ücretli yama satan insanlar yüzünden oyun dünyasına soğudum. Genişletmek için tıkla... İnsanların saatlerini harcadığı bir şeyi ücretsiz sunmaları için bana bir sebep söyler misin?
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.957 Çözümler 29 13 Şubat 2022 #8 Silinen üye dedi: Hocam, ben de tam sizin sitenize bakıyordum ama oyunun yamasını bulamamıştım. Donanım Haber'deki link kırılmış bu arada. Genişletmek için tıkla... Link olayı yok bizde hocam, programdan indirebilirsiniz direkt.
Silinen üye dedi: Hocam, ben de tam sizin sitenize bakıyordum ama oyunun yamasını bulamamıştım. Donanım Haber'deki link kırılmış bu arada. Genişletmek için tıkla... Link olayı yok bizde hocam, programdan indirebilirsiniz direkt.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.624 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #9 OMFG EPIC dedi: Shadow of The Tomb Raider %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri Shadow of The Tomb Raider, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Yama bize ait, başka yerden indirmeni tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Ücretli değil mi bu?
OMFG EPIC dedi: Shadow of The Tomb Raider %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri Shadow of The Tomb Raider, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Yama bize ait, başka yerden indirmeni tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Ücretli değil mi bu?
Liquido Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.514 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #10 Paul Walker dedi: Ücretli değil mi bu? Genişletmek için tıkla... Bu yama ücretsizdi.