Paralyzer Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 150 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2018 #1 Oyunçeviri veya Animus Projesi ekibinden arkadaşlar görürse lütfen ekiplerine iletebilirler mi acaba? Bu oyun için Türkçe yama çalışması yakın bir zamanda olacak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2018
Oyunçeviri veya Animus Projesi ekibinden arkadaşlar görürse lütfen ekiplerine iletebilirler mi acaba? Bu oyun için Türkçe yama çalışması yakın bir zamanda olacak mı?
VΣNOM Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 405 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522654119 23 Ocak 2019 #2 Aralarında benim de bulunduğum ekip tarafından yama dün itaberi ile çıktı; https://www.seckinsefadurasi.com/shadow-of-the-tomb-raider-turkce-ceviri-yamasi/
Aralarında benim de bulunduğum ekip tarafından yama dün itaberi ile çıktı; https://www.seckinsefadurasi.com/shadow-of-the-tomb-raider-turkce-ceviri-yamasi/
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 23 Ocak 2019 #3 VΣNOM dedi: Aralarında benim de bulunduğum ekip tarafından yama dün itaberi ile çıktı; %100 Tükçe Shadow of The Tomb Raider Yaması Yayınlandı | Web Grafik Tasarım Uzmanı Genişletmek için tıkla... Güzel çalışma, tebrikler ve teşekkürler.
VΣNOM dedi: Aralarında benim de bulunduğum ekip tarafından yama dün itaberi ile çıktı; %100 Tükçe Shadow of The Tomb Raider Yaması Yayınlandı | Web Grafik Tasarım Uzmanı Genişletmek için tıkla... Güzel çalışma, tebrikler ve teşekkürler.
1Derko1 Kilopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 63 24 Ocak 2019 #4 VΣNOM dedi: Aralarında benim de bulunduğum ekip tarafından yama dün itaberi ile çıktı; %100 Tükçe Shadow of The Tomb Raider Yaması Yayınlandı | Web Grafik Tasarım Uzmanı Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yama için
VΣNOM dedi: Aralarında benim de bulunduğum ekip tarafından yama dün itaberi ile çıktı; %100 Tükçe Shadow of The Tomb Raider Yaması Yayınlandı | Web Grafik Tasarım Uzmanı Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yama için
VΣNOM Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 405 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522654119 27 Ocak 2019 #5 Ayrıca 20. yıl sürümü için son sürüm orijinal ve kopya sürümde çalışan rottr yaması çıktı; %100 Rise of The Tomb Raider: 20 Year Celebration Türkçe Yama | Web Grafik Tasarım Uzmanı
Ayrıca 20. yıl sürümü için son sürüm orijinal ve kopya sürümde çalışan rottr yaması çıktı; %100 Rise of The Tomb Raider: 20 Year Celebration Türkçe Yama | Web Grafik Tasarım Uzmanı
Paralyzer Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 150 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2019 #6 Elinize sağlık.