Shadow of War Format Sonrası Save Dosyasını Görmeme Sorunu

Maliosman26

Hectopat
Shadow of War oyunumun formattan önce save dosyalarını sakladım. Format sonrası o save dosyalarını belgelerimden gereken yere kopyaladığım halde oyunum en baştan başlıyor kaldığım yerden devam etmiyor. Neden oyun save dosyalarını görmüyor lütfen yardımcı olur musunuz?

Yaptım yine olmadı. Level 3 e kadar geldim oyunu kaydettim. Sonra save dosyasını değiştirdim yine level 3 den devam ediyor.

Youtube da araştırdım bu sorunla ilgili hiçbir şey yok. Tuhaf olan şuanki level 3 e kadar geldiğim save dosyalarını sildiğim halde yine şimdi kaldığım yerden devam ediyor ama bi türlü format atmadan önceki kaldığım yerden devam etmiyor save dosyalarımı görmüyor bi türlü. Her türlü yolu deniyorum yine olmuyor. Bayağı 40 levele kadar gelmiştim. Oyunun başlarında olsam bir şey demicem ama baya geldim. Tekrar bu kadar level oynamak istemiyorum ne yapıp edip save dosyasını okutmam lazım.

Aslında o oyunun save dosyası başka şekilde oluyordu ama şuan hatırlamıyorum. Belgelerimde olmuyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İstersen bu videoya bak.

Bazı oyunların verileri ''AppData'' isimli klasörün alt klasörlerine kaydediliyor. Yedeklediğiniz save dosyasını şu yola giderek kopyalamayı deneyin, belki işe yarar.

C:\Kullanıcılar\kullanıcı adınız\AppData\Roaming

AppData klasörü gizli klasördür, görünüm sekmesinden ''gizli klasörleri göster'' seçeneğini aktif edin.

Oyunu steamden satın almadım crackli oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…