TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 582 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #1 İkisinden birini alacağım sizce hangisi almalıyım ve neden? Ya da bunların yerine alabileceğim bu tarz bir oyun ya da souls-like oyunu önerebilir misiniz?
İkisinden birini alacağım sizce hangisi almalıyım ve neden? Ya da bunların yerine alabileceğim bu tarz bir oyun ya da souls-like oyunu önerebilir misiniz?
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 31 Ekim 2023 #2 İkisi birbirine çok yakın oyunlar ama Shadow of War daha yeni bir oyun o yüzden onu alman daha kaliteli olur.
İkisi birbirine çok yakın oyunlar ama Shadow of War daha yeni bir oyun o yüzden onu alman daha kaliteli olur.
sinyorgma Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #3 İkisini de oynadım Shadow of Mordor'u daha çok beğendim. Souls olarak Mortal Shell var ama çok iyi bir yapım değil, ortalama düzeyinde.
İkisini de oynadım Shadow of Mordor'u daha çok beğendim. Souls olarak Mortal Shell var ama çok iyi bir yapım değil, ortalama düzeyinde.
TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 582 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #4 sinyorgma dedi: İkisini de oynadım Shadow of Mordor'u daha çok beğendim. Souls olarak Mortal Shell var ama çok iyi bir yapım değil, ortalama düzeyinde. Genişletmek için tıkla... Mortal Shell'i aldım hocam başka bu Shadow of Mordor'un fiyat bandn da önerebileceğiniz bir oyun var mı?
sinyorgma dedi: İkisini de oynadım Shadow of Mordor'u daha çok beğendim. Souls olarak Mortal Shell var ama çok iyi bir yapım değil, ortalama düzeyinde. Genişletmek için tıkla... Mortal Shell'i aldım hocam başka bu Shadow of Mordor'un fiyat bandn da önerebileceğiniz bir oyun var mı?