Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Parkur mekanikleri çok güzel, haritada bir yerden bir yere hızlı bir şekilde hareket edebilirsiniz. Warg kullanabilirsiniz, düz duvara tırmanabilirsiniz, hedef aldığınız düşmana ansızın ışınlanarak ciddi hasar verebilirsiniz, havaya sıçrayıp ok atabilirsiniz, gizlice yaklaşıp suikast kombosu yapabilirsiniz, koca bir ordunun içerisine girip adeta dans edercesine orkları biçebilirsiniz vs.
Hikayesi de güzel, Lotr evrenine alternatif bir hikaye eklemişler ve kaliteli de olmuş. Ana karakterin oyun sonundaki haline epey şaşırmıştım.
Kısacası ben epey sevmiştim. Ama herkes sevemiyor bu oyunu. Oyuna biraz zaman tanıyıp mekanikleri iyice kavrayınca keyif alacağınızı düşünüyorum.
Edit: Oynamayı düşünürseniz Shadow of Mordor da ilk oyunudur. Ama mekanikleri biraz eski kalabilir.