T THRALL123 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 125 23 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar oyuna 1 saat önce girdim ve bir daha gireyim dediğimde oyun siyak ekran oluyor ve sonra oyun durduruluyor. Bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar oyuna 1 saat önce girdim ve bir daha gireyim dediğimde oyun siyak ekran oluyor ve sonra oyun durduruluyor. Bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 23 Ağustos 2021 #2 Dosyaları doğruladınız mı? Artı 0 Eksi
pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 23 Ağustos 2021 #3 Sistem özellikleri nedir ? Artı 0 Eksi
KS KS T THRALL123 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 125 23 Ağustos 2021 #4 General Pong Krell dedi: Dosyaları doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladım fakat 5 dosya indiriliyor diyor ama her indirme tuşuna bastığımda disk yazma hatası veriyor. Artı 0 Eksi
General Pong Krell dedi: Dosyaları doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladım fakat 5 dosya indiriliyor diyor ama her indirme tuşuna bastığımda disk yazma hatası veriyor.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 23 Ağustos 2021 #5 THRALL123 dedi: Dosyaları doğruladım fakat 5 dosya indiriliyor diyor ama her indirme tuşuna bastığımda disk yazma hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Steamapps/common içinde Shadow of war isimli 0 KB bir dosya varsa silip tekrar doğrulayın. Artı 0 Eksi
THRALL123 dedi: Dosyaları doğruladım fakat 5 dosya indiriliyor diyor ama her indirme tuşuna bastığımda disk yazma hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Steamapps/common içinde Shadow of war isimli 0 KB bir dosya varsa silip tekrar doğrulayın.
KS KS T THRALL123 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 125 23 Ağustos 2021 #6 Steamapps/common içinde bir tane daha common var ama giremiyorum ve 0 KB dosya bulamadım sadece 1 KB dosya var. Artı 0 Eksi
Steamapps/common içinde bir tane daha common var ama giremiyorum ve 0 KB dosya bulamadım sadece 1 KB dosya var.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 23 Ağustos 2021 #7 THRALL123 dedi: Steamapps/common içinde bir tane daha common var ama giremiyorum ve 0 KB dosya bulamadım sadece 1 KB dosya var. Genişletmek için tıkla... 1KB dosyanın olduğu klasörde ekran görüntüsü alıp paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
THRALL123 dedi: Steamapps/common içinde bir tane daha common var ama giremiyorum ve 0 KB dosya bulamadım sadece 1 KB dosya var. Genişletmek için tıkla... 1KB dosyanın olduğu klasörde ekran görüntüsü alıp paylaşır mısınız?