Shadow Play Konuşmalarımı Kayıt Etmiyor

weirdcore

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bugün Shadow Play ile yaklaşık 10 dakika oynadığım oyunu kaydettim. Normal oyun sesleri kaydolmuş videoya fakat benim konuşmalarım kayıtlı değil. Ayarlarda "microphone allways on" seçili fakat konuşmalarım kayıt olmuyor. Ne yapmam gerek ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş shadow play sorunlu bende gtx 760 ile beraber kullanıyorum sesimi bazen kaydediyor, bazan kaydetmiyor ve kaydettimi sesim çok kısık çıkıyor. Video programı arıyosan, obs senin için yeterli olur. Ve sana söleyim shadow play ayarlarında oyun içi ve mikrofunu seçtimi çalışır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sıkıntı bende de var. Önceden hiç ses kaydetmiyordu, onu çözdüm, şimdi de benim sesim yok videolarda...
Çözümü bilenler yardım ederse sevinirim...
@Recep Baltaş Windows ses kayıt aracı ile kayıtta ya da Teamspeak'te herhangi bir sıkıntı yok hocam.

Aynı sıkıntı bende de var. Önceden hiç ses kaydetmiyordu, onu çözdüm, şimdi de benim sesim yok videolarda...
Çözümü bilenler yardım ederse sevinirim...
@Recep Baltaş Windows ses kayıt aracı ile kayıtta ya da Teamspeak'te herhangi bir sıkıntı yok hocam.
Mikrofonun db değerini +20 yapıp dener misiniz biraz olsun iyileştiriyor.

Shadow Play ayarlarında mikrofon var, tıklayınca sadece oyun sesi vesaire yazıyor. Orda kendi sesini açık tutma var. Technopat forumunun aciz kaldığı basit soru bu.

Shadow Play ayarlarında mikrofon var, tıklayınca sadece oyun sesi vesaire yazıyor. Orda kendi sesini açık tutma var. Technopat forumunun aciz kaldığı basit soru bu.
:) Arkadasim o ayarin oldugunu biliyoruz zaten hem oyun hem de mikrofon sesi kaydedilmek istendiginde mikrofon sesi oyun sesinin altinda kaliyor sorun bu ama nvidia capture serverdan ince bir ayar yapilir ve mikrofonun db degeri biraz artilirsa cok daha iyi oluyor. Aciz kalmak gibi agir terimler kullanmadan once tekrar dusun bundan sonra.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı