Shadow Play kullanabilir miyim?

RegoslaX

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopa sahibim ve ekran kaydı almak istiyorum bazı anlarda ve bu yüzden Shadow Play çıktı karşıma. NVIDIA GeForce 930MX var destekler mi Shadow Play'i.

OBS tavsiye ederim, Shadow Play var olup olmadığını önce Geforce Experience indirip daha sonrasında ALT+Z kombinasyonuyla öğrenebilirsiniz.

OBS asla kullanmayın fpsinizi çok düşüyor oyunun akıcılığını mahvediyor video kayıt için en iyisi Shadow Play.

Shadow Play desteklemiyor ekran kartım. Sizin öneriniz nedir Shadow Play dışında.

Çok video çekmedim çok hakim değilim o konuya dediğim gibi OBS'ten sonra Shadow'a geçince FPS kaybı bile yaşamadım. Ayrı bir konu açabilirsin çözüm olarak işaretlemeyi de unutma.

Çok video çekmedim çok hakim değilim o konuya dediğim gibi OBS'ten sonra Shadow'a geçince FPS kaybı bile yaşamadım. Ayrı bir konu açabilirsin çözüm olarak işaretlemeyi de unutma.

Yok gerek duymuyorum. En iyisi başka insanlardan clip almaya devam edeceğim. Sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…