K kirito2323 Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #1 Selamlar ben profesyonel olarak Valorant oynuyorum. Güzel hareketler yaptığımda kayıt almak için son 40 saniyeyi alan programları kullanıyorum. Shadow Play kullanamıyorum AMD kullandığım için. Re: Live'yi kullanınca ise ekran kartım boştayken bile kullanım oranı %70'leri buluyor ve bu beni biraz tedirgin ediyor. Bildiğiniz işime yarayacak bir program var ise bilgilendirir misiniz?
Selamlar ben profesyonel olarak Valorant oynuyorum. Güzel hareketler yaptığımda kayıt almak için son 40 saniyeyi alan programları kullanıyorum. Shadow Play kullanamıyorum AMD kullandığım için. Re: Live'yi kullanınca ise ekran kartım boştayken bile kullanım oranı %70'leri buluyor ve bu beni biraz tedirgin ediyor. Bildiğiniz işime yarayacak bir program var ise bilgilendirir misiniz?
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 2 Mayıs 2021 #2 Action! kullanabilirsin.
elvedasosyal Kilopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 476 2 Mayıs 2021 #3 AMD'nin kayıt programı yeterli bence. Ama OBS'in kayıt özelliğini de kullanabilirsin, aşırı kaliteli kayıt alıyor.
AMD'nin kayıt programı yeterli bence. Ama OBS'in kayıt özelliğini de kullanabilirsin, aşırı kaliteli kayıt alıyor.
H Hyakutake_GC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 1.359 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #4 Action!
N none123 Megapat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 771 Çözümler 13 2 Mayıs 2021 #5 Ben de AMD'nin kayıt programı derim sonuçta native ama yakın zamanda SteelSeries Moments diye bir uygulama çıkardı bakabilirsin.
Ben de AMD'nin kayıt programı derim sonuçta native ama yakın zamanda SteelSeries Moments diye bir uygulama çıkardı bakabilirsin.
K kirito2323 Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #6 Hyakutake_GC dedi: Action! Genişletmek için tıkla... action indirdim fakat öyle bir özellik göremedim selim'in önerdiği steelseriesin yazılımını deneyeceğim bi
Hyakutake_GC dedi: Action! Genişletmek için tıkla... action indirdim fakat öyle bir özellik göremedim selim'in önerdiği steelseriesin yazılımını deneyeceğim bi
MY UYGAR Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 800 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #7 Windows + G kombinasyonuna bir göz atın isterseniz