M MefeS Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 162 17 Aralık 2020 #1 ShadowPay sitesinden item satan arkaaşlar varsa güvenilir mi ve nasıl çekim yapıyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.
ShadowPay sitesinden item satan arkaaşlar varsa güvenilir mi ve nasıl çekim yapıyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 17 Aralık 2020 #2 Hocam bilmiyorum ama, önce kripto paraya çevirip kripto parayı satmak daha mantıklı olur. Alternatif: ByNoGame ile satabilirsiniz.
Hocam bilmiyorum ama, önce kripto paraya çevirip kripto parayı satmak daha mantıklı olur. Alternatif: ByNoGame ile satabilirsiniz.
M MefeS Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 162 17 Aralık 2020 #3 Bynogame çok komisyon alıyor. O yüzden daha az komisyonlu sitelere bakıyorum.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 17 Aralık 2020 #4 MefeS dedi: Bynogame çok komisyon alıyor. O yüzden daha az komisyonlu sitelere bakıyorum. Genişletmek için tıkla... GameSatış kimlik doğrulaması ile %10'a düşürüyor komisyonu.
MefeS dedi: Bynogame çok komisyon alıyor. O yüzden daha az komisyonlu sitelere bakıyorum. Genişletmek için tıkla... GameSatış kimlik doğrulaması ile %10'a düşürüyor komisyonu.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #5 Güvenilmez diye bir haber almadım. Ama bu tarz sitelerden fazla eşya almamanı öneririm.