ShadPS4 Bloodborne'da bazı sesler yok

NORONR

Hectopat
Çökme durumlarını düzeltmek için bazı modlar kurdum ancak yürüme, tıklama veya vurma sesleri yok ancak canlıların sesleri az da olsa var.

Bloodborne PC SFX Fix All Effects NO Crashes for INTEL 12gen and up (Ebrietas Fight Crash Fix AMD and Intel)

Kurduğum modlar bunlar ancak bu ses sorunu çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
60 FPS olduğunda sorun olmaması gerek normalde. Sorununuz çözüldüyse güzel yine de.

Ancak bu sefer de 30 FPS oldu, patch kısmından 2 farklı yamayı denedim ve hatta konsol için yapılan halini bile denedim ancak her defasında ses gidiyor.

60 FPS olduğunda sorun olmaması gerek normalde. Sorununuz çözüldüyse güzel yine de.
Acaba ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Ancak bu sefer de 30 FPS oldu, patch kısmından 2 farklı yamayı denedim ve hatta konsol için yapılan halini bile denedim ancak her defasında ses gidiyor.

Acaba ne önerirsiniz?

Ses sorunu için attığımı biliyorum sadece. ShadPS4 ile BB deneyeli uzun zaman oldu. Tekrar kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.

Attıklarınızdan hangisini kurduğunuzda sorunu yaşıyorsunuz? Mod yorumlarına bakmış mıydınız?

Bu modlardan sadece "60 FPS cutscene fix and hıghest possible resolution (on patch)" problem çıkardı, geri kalan performans modları sorun çıkarmadı. Shadps4 patch kısmında gözüken 60 FPS modunu denedim ancak bu sefer de sesler gitti, daha sonra direkt konsollar için yapılmış bir yamayı denedim ancak onda da aynı sorunu yaşadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı