Emre0993 Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #1 Hocam, Share Mods diye bir mod sitesi var. FS19 modları falan indiriyoruz. Bunun bir tehlikesi var mıdır? Virüs, kötü amaçlı program vs. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2021
Hocam, Share Mods diye bir mod sitesi var. FS19 modları falan indiriyoruz. Bunun bir tehlikesi var mıdır? Virüs, kötü amaçlı program vs.
Anıll Kilopat Katılım 17 Mart 2018 Mesajlar 267 Çözümler 2 15 Ağustos 2021 #2 Dosyayı kullanıcılar yüklüyor, kimin ne amaçla yüklediğine bağlı.
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 15 Ağustos 2021 #3 Emre0993 dedi: Hocam, Share Mods diye bir mod sitesi var. FS19 modları falan indiriyoruz. Bunun bir tehlikesi var mıdır? Virüs, kötü amaçlı program vs. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bir sorun yaşamadım. Genelde modlar orda oluyor. Ama Pop-Up gibi şeylere dikkat edin. Pop-Up'lar çok fazla. Onun dışında sıkıntı yok.
Emre0993 dedi: Hocam, Share Mods diye bir mod sitesi var. FS19 modları falan indiriyoruz. Bunun bir tehlikesi var mıdır? Virüs, kötü amaçlı program vs. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bir sorun yaşamadım. Genelde modlar orda oluyor. Ama Pop-Up gibi şeylere dikkat edin. Pop-Up'lar çok fazla. Onun dışında sıkıntı yok.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #4 uBlock Origin kullanırsanız herhangi bir pop-up bulunmuyor, dosyayı yükleyen kişi de herhangi bir zararlı enjekte etmediyse sorun olmaz. GTA modlarını indirirken kullandığım upload servislerinden biridir.
uBlock Origin kullanırsanız herhangi bir pop-up bulunmuyor, dosyayı yükleyen kişi de herhangi bir zararlı enjekte etmediyse sorun olmaz. GTA modlarını indirirken kullandığım upload servislerinden biridir.
Emre0993 Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #5 453482 dedi: Hocam ben bir sorun yaşamadım. Genelde modlar orada oluyor. Ama POP-up gibi şeylere dikkat edin. POP-up'lar çok fazla. Onun dışında sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Yok zaten yanlışlıkla tıkladım ama yüklemedim. Çok fazla cidden.
453482 dedi: Hocam ben bir sorun yaşamadım. Genelde modlar orada oluyor. Ama POP-up gibi şeylere dikkat edin. POP-up'lar çok fazla. Onun dışında sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Yok zaten yanlışlıkla tıkladım ama yüklemedim. Çok fazla cidden.