Barış Kuşcular Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2017 #1 Telefonumdan WhatsApp dosyalarına girdiğimde gizli dosyaları göster dediğim zaman .Shared adlı bir klasör çıkıyor. Klasörün içinde ctzaxUVYz7 tarzında değişik bir dosya var. Bu ne dosyasıdır? Ayrıca silersem bir zararı olur mu?
Telefonumdan WhatsApp dosyalarına girdiğimde gizli dosyaları göster dediğim zaman .Shared adlı bir klasör çıkıyor. Klasörün içinde ctzaxUVYz7 tarzında değişik bir dosya var. Bu ne dosyasıdır? Ayrıca silersem bir zararı olur mu?
Azyer-Çokişyapar Kilopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 975 Çözümler 1 13 Nisan 2017 #2 Paylaşılan klasör demek. Silmende bir mahsur yok.
Barış Kuşcular Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2017 #3 Azyer-Çokişyapar dedi: Paylaşılan klasör demek. Silmende bir mahsur yok. Genişletmek için tıkla... Peki ne paylaşılıyor tam anlayamadım orayı? Ayrıca uzun olan dosyanın içeriği nedir biliyor musunuz?
Azyer-Çokişyapar dedi: Paylaşılan klasör demek. Silmende bir mahsur yok. Genişletmek için tıkla... Peki ne paylaşılıyor tam anlayamadım orayı? Ayrıca uzun olan dosyanın içeriği nedir biliyor musunuz?
Krotchyy Decapat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #4 Bilgisayarımda MobileGamePCShared dosyası var. Ben silmek istiyorum bir zararı olur mu?
Ömer Faruk Koç Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #5 Krotchyy dedi: Bilgisayarımda MobileGamePCShared dosyası var. Ben silmek istiyorum bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben de bunu merak ediyorum.
Krotchyy dedi: Bilgisayarımda MobileGamePCShared dosyası var. Ben silmek istiyorum bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben de bunu merak ediyorum.
ghor Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #6 Ömer Faruk Koç dedi: Ben de bunu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, sorun olmaz o 'Google Games' adlı yazılımla alakalı ben daha önce codm indirmiştim oradan biliyorum.
Ömer Faruk Koç dedi: Ben de bunu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, sorun olmaz o 'Google Games' adlı yazılımla alakalı ben daha önce codm indirmiştim oradan biliyorum.