Çözüldü Shareware On Sale Güvenilirliği

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheShelt

Hectopat
Az önce keşfettiğim 'Shareware On Sale' adlı site bazı programları ücretsiz sunarken bazı programları da normalin altında fiyata satıyor. Bu sitenin güvenilirliği hakkında ne düşünüyorsunuz? @24099 bakarsanız sevinirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ashampoo yazılımları çoğusu zaten ücretsiz.

Site iyidir ben de zamanında 2-3 sene önce @THE_MILLER'a sormuştum güvenilir demişti. Ama program kurulurken yanında SharewareOnSale'a ait adwarevari bir şey kuruluyor onu silerseniz tam olur veya kurulurken dikkat edin. Onun dışında inceleme fırsatım veya deneme imkanım olmadı.
Ashampoo yazılımları çoğusu zaten ücretsiz.

Site iyidir ben de zamanında 2-3 sene önce @THE_MILLER'a sormuştum güvenilir demişti. Ama program kurulurken yanında SharewareOnSale'a ait adwarevari bir şey kuruluyor onu silerseniz tam olur veya kurulurken dikkat edin. Onun dışında inceleme fırsatım veya deneme imkanım olmadı.

Çözüm
Bu site çoğu zamandan beri internette bulunan bir site. Ben de foruma katılmadan önce bazı konularda bu site hakkında @THE_MILLER'in gönderilerine denk gelmiştim. Fakat nedense bu tarz sitelere pek güvenemiyorum. Bu yazılımları indirmek ne kadar legaldir onu bilemiyorum. Özellikle Norton Security ürünü hakkında bunu düşünüyorum.

Ben de başta şaşırdım. Deneme sürümümün bitmesine sayılı günler kalmıştı. Satın almayı planlıyordum. İndirdim ve ardından girince, deneme sürümü kaldığı yerden devam etti. Ne anladım %100 ücretsizden. İndirmek ücretsiz galiba .

@TheShelt, aynı şekilde ben de Kaspersky'ın ürünlerinden birisini indirimiştim ve bir anda ücretin ödenmesi isteyerek deneme sürümünün bittiğini gösteren bir yazıyla karşılaşmıştım. Bu neyden kaynaklanıyor acaba? Ayrıca konu olarak açılan bu başlık neden bir anda soru tarzına dönüştürüldü?

Sizdeki de ilginçmiş.

Ayrıca konu olarak açılan bu başlık neden bir anda soru tarzına dönüştürüldü?

Başta soru amaçlı açacakken konu olarak açtım. Sonradan çevrilmesini istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…