A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 1 Mayıs 2023 #1 Alternatif arıyorum bu arkadaşa. Kolayca bir alanın SS'ini alabileceğim yazılım önerir misiniz?
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.787 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #2 Windows'a dahili olarak gelen "alıntı ve taslak" özelliği. Tabi buluta yükleme vb. özellikler aramıyorsanız.
Windows'a dahili olarak gelen "alıntı ve taslak" özelliği. Tabi buluta yükleme vb. özellikler aramıyorsanız.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 1 Mayıs 2023 #3 Akif dedi: Alternatif arıyorum bu arkadaşa. Kolayca bir alanın SS'ini alabileceğim yazılım önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Screenhunter Free severim ben.
Akif dedi: Alternatif arıyorum bu arkadaşa. Kolayca bir alanın SS'ini alabileceğim yazılım önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Screenhunter Free severim ben.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 1 Mayıs 2023 #4 Tarihin en iyi ekran alintisi araci ShareX mubarek. Ister basit duzeyde ayarla ister daha karmasik. Neyse Lightshot onereyim. https://app.prntscr.com/tr/index.html
Tarihin en iyi ekran alintisi araci ShareX mubarek. Ister basit duzeyde ayarla ister daha karmasik. Neyse Lightshot onereyim. https://app.prntscr.com/tr/index.html
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 1 Mayıs 2023 #5 Epey bakındım ancak ayarları özelleştirip ShareX'ten devam etme kararı aldım. Teşekkürler.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 1 Mayıs 2023 #6 Akif dedi: Epey bakındım ancak ayarları özelleştirip ShareX'ten devam etme kararı aldım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ayarlarini yedekle de surekli ugrasma benim gibi hocam.
Akif dedi: Epey bakındım ancak ayarları özelleştirip ShareX'ten devam etme kararı aldım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ayarlarini yedekle de surekli ugrasma benim gibi hocam.