Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #1 Microsoft Store'da bulunan ShareX isimli programı kullanmaya başladım ama görüntüyü JPG olarak kaydediyor. Nasıl PNG yapabilirim? @Shinya Kogami hocam siz biliyor musunuz? Son düzenleme: 11 Haziran 2024
Microsoft Store'da bulunan ShareX isimli programı kullanmaya başladım ama görüntüyü JPG olarak kaydediyor. Nasıl PNG yapabilirim? @Shinya Kogami hocam siz biliyor musunuz?
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.605 Çözümler 35 11 Haziran 2024 #2 Mr.Anyone dedi: Microsoft Store'da bulunan ShareX isimli programı kullanmaya başladım ama görüntüyü JPG olarak kaydediyor. Nasıl PNG yapabilirim? @Shinya Kogami hocam siz biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Görev ayarları/resim kısmına gelin. Orada resim biçimi isimli kutucuktan PNG seçebilirsiniz. Dosya Ekleri ShareX_8XDSNSbuyu.png 26,3 KB · Görüntüleme: 33 ShareX_5q4jWEO5ah.png 19,1 KB · Görüntüleme: 40
Mr.Anyone dedi: Microsoft Store'da bulunan ShareX isimli programı kullanmaya başladım ama görüntüyü JPG olarak kaydediyor. Nasıl PNG yapabilirim? @Shinya Kogami hocam siz biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Görev ayarları/resim kısmına gelin. Orada resim biçimi isimli kutucuktan PNG seçebilirsiniz.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #3 @Shinya Kogami Zaten PNG imiş hocam ama ekran görüntüsü alınca JPG formatı ile kaydediyor sorun mu yoksa herkeste mi böyle?
@Shinya Kogami Zaten PNG imiş hocam ama ekran görüntüsü alınca JPG formatı ile kaydediyor sorun mu yoksa herkeste mi böyle?
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.605 Çözümler 35 11 Haziran 2024 #4 Mr.Anyone dedi: @Shinya Kogami zaten PNG imiş hocam ama ekran görüntüsü alınca JPG formatı ile kaydediyor sorun mu yoksa herkeste mi böyle? Genişletmek için tıkla... Burada işaretlediğim yerdeki onayı kaldırın.
Mr.Anyone dedi: @Shinya Kogami zaten PNG imiş hocam ama ekran görüntüsü alınca JPG formatı ile kaydediyor sorun mu yoksa herkeste mi böyle? Genişletmek için tıkla... Burada işaretlediğim yerdeki onayı kaldırın.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #5 @Shinya Kogami Tamamdır hocam PNG oldu sağolun.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.605 Çözümler 35 11 Haziran 2024 #6 Mr.Anyone dedi: @Shinya Kogami tamamdır hocam PNG oldu sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Mr.Anyone dedi: @Shinya Kogami tamamdır hocam PNG oldu sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.