Shark 7A hazır sisteme özelleştirme nasıl yapılır?

BurakPolat

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba shark 7A almayı düşünüyorum özelleştirmesini nasıl yapmalıyım? Bütçe 50.000'e kadar. Eğer o fiyata bu alınmaz diyorsanız başka sistemler de yollayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba shark 7A almayı düşünüyorum özelleştirmesini nasıl yapmalıyım? Bütçe 50.000'e kadar. Eğer o fiyata bu alınmaz diyorsanız başka sistemler de yollayabilirsiniz.
Ben anakart msi pro b650-s wifi, lexar 32 gb 6000mhz ram, ssd kingston nv3 1tb ve pearless assasin 120 se ekleyip aldım.

45.000 TL'ye böyle daha iyi olur.

Ben anakart MSI Pro B650-S Wi-Fi, Lexar 32 GB 6000MHz RAM, SSD Kingston NV3 1TB ve Pearless Assasin 120 SE ekleyip aldım.

Ne zaman aldın? Kullanıyor musun şu an
O kadar özelleştirme ile 50k fazla olmaz mı, memnun musun?

Bütçenizi çok zorlamak istemiyorsanız 1x16 6000MHz CL 36 RAM seçebilirsiniz.
Soğutucu olarak sonradan kaliteli hava soğutucu alırsınız.
ya da tek tek toplayabilirsiniz arkadaşın attığı gibi imkanınız varsa

2 ay önce 49k aldım. Biraz pahalı oldu, anakartı özellikle yüksek seçtim. Tek tek toplasam belki 45 46 ya gelebilirdi. Çok risk almak istemedim ama şimdi keşke tek tek alsaydım diyorum, toplanmayacak şey değilmiş. Çok memnunum kasadan, bir kaç bin fazla geldi sadece.

2 ay önce 49k aldım. Biraz pahalı oldu, anakartı özellikle yüksek seçtim. Tek tek toplasam belki 45 46 ya gelebilirdi. Çok risk almak istemedim ama şimdi keşke tek tek alsaydım diyorum, toplanmayacak şey değilmiş. Çok memnunum kasadan, birkaç bin fazla geldi sadece.

PC'den anlıyorsanız ve tek tek toplayabilecekseniz zaten F/P en ucuz parçaları tek tek toplayıp daha ucuza getirirsiniz ama diğer türlü F/P hazır sistem almak bence daha mantıklı.
Hangi ekran kartını seçtin? Araştırdığım kadarı ile INNO3D daha önde duruyor.
Ben de konu sahibi gibi shark sistemi alsam mı diye düşünüyorum.
Giriş seviyesi anakart ve farklı ekran kartı RAM vs olması tereddüt ettiriyor.
Özelleştirmeler ile 45k yapıyor ama daha 1-2 ay önce 35K'ya 4070s sistemler çıkıyordu.
Belki tekrar çıkabilir, beklemekte fayda da olabilir.

Maalesef tek tek toplayamam. Hazır bir şey alayım kafam rahat etsin istiyorum. İmkan varken de iyi şeklini almak istiyorum.

PC'den anlıyorsanız ve tek tek toplayabilecekseniz zaten F/P en ucuz parçaları tek tek toplayıp daha ucuza getirirsiniz ama diğer türlü F/P hazır sistem almak bence daha mantıklı.
Özelleştirmeler ile 45k yapıyor ama daha 1-2 ay önce 35K'ya 4070s sistemler çıkıyordu.
Biraz korktum ama soğutucu ve kartı vesaire takarken anladım o kadar zor değilmiş, olsun yapacak bir şey yok. Ekran kartım Palit 4070 Super 2 fanlı olan, sanırım varsayılan. Ben anakartı o yüzden değiştirdim sanırım üstüne 4 5 k eklendi. Bence de uygun sistem beklemek mantıklı olabilir, bilemiyorum.

Ben de ekran kartını biraz araştırdım Jetstream daha iyi diyenler de var. Isınma konusunda en az ısınan o diye biliyorum.

Ben de ekran kartını biraz araştırdım Jetstream daha iyi diyenler de var. Isınma konusunda en az ısınan o diye biliyorum.

Ekran kartı tierlist tablolarında jettstream normal olanlara kıyasla daha yüksekte evet
Ama fiyat farkı var alıp almama size bağlı, eğer gerçekten de 2.6k için değerse alınabilir
Yine de bence PC hocası Donanım Arşivi vatan vs F/P sistem çıkaracaktır bu ay içerisinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı