QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.382 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #11 Kuzey28 dedi: @QTV soğutucu sıvı soğutucu olsa iyi olur bir de PSU'dan bende emin olamadım atayım mı burada olan kasaları. Genişletmek için tıkla... Thermalright Phantom Spirit almanız daha iyi olur. Fiyatına göre en kral soğutucu. Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB Intel ve AMD uyumlu İşlemci soğutucu Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr
Kuzey28 dedi: @QTV soğutucu sıvı soğutucu olsa iyi olur bir de PSU'dan bende emin olamadım atayım mı burada olan kasaları. Genişletmek için tıkla... Thermalright Phantom Spirit almanız daha iyi olur. Fiyatına göre en kral soğutucu. Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB Intel ve AMD uyumlu İşlemci soğutucu Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr
Kuzey28 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 586 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #12 @tardub7 hocam sitede sadece sıvı soğutmalar var ve alması zorunlu.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.152 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 23 Eylül 2024 #13 Kuzey28 dedi: @tardub7 önerirsen iyi olur ancak aynı yerden olursa. @CS Relboron hocam 2 3 k daha çıkabilirim ne önerirsiniz kasayı. Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdım hocam FSP veya XPG olana yönelin.
Kuzey28 dedi: @tardub7 önerirsen iyi olur ancak aynı yerden olursa. @CS Relboron hocam 2 3 k daha çıkabilirim ne önerirsiniz kasayı. Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdım hocam FSP veya XPG olana yönelin.
Kuzey28 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 586 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #14 @QTV hocam sitede sadece sıvı soğutma var ve alması zorunlu. @CS Relboron tamam hocam ama sitede sadece sıvı soğutma var ve alması zorunlu.
@QTV hocam sitede sadece sıvı soğutma var ve alması zorunlu. @CS Relboron tamam hocam ama sitede sadece sıvı soğutma var ve alması zorunlu.
tardub7 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #15 Kuzey28 dedi: @tardub7 hocam sitede sadece sıvı soğutmalar var ve alması zorunlu. Genişletmek için tıkla... O nasıl site öyle başka yerden topla bence
Kuzey28 dedi: @tardub7 hocam sitede sadece sıvı soğutmalar var ve alması zorunlu. Genişletmek için tıkla... O nasıl site öyle başka yerden topla bence
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.382 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #16 Kuzey28 dedi: @QTV hocam sitede sadece sıvı soğutma var ve alması zorunlu. @CS Relboron tamam hocam ama sitede sadece sıvı soğutma var ve alması zorunlu. Genişletmek için tıkla... Alması zorunlu değil dostum. Pardon işlemci değiştirince zorunlu oluyor.
Kuzey28 dedi: @QTV hocam sitede sadece sıvı soğutma var ve alması zorunlu. @CS Relboron tamam hocam ama sitede sadece sıvı soğutma var ve alması zorunlu. Genişletmek için tıkla... Alması zorunlu değil dostum. Pardon işlemci değiştirince zorunlu oluyor.
Kuzey28 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 586 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #17 @Tardub7başka yerlerde bu kadar F/P sistem bulamadım. @QTV çıkartamıyorum soğutucuyu.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.382 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #18 Kuzey28 dedi: @Tardub7başka yerlerde bu kadar F/P sistem bulamadım. @QTV çıkartamıyorum soğutucuyu. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi değiştirince soğutucu zorunlu oluyormuş. MSI 240R modelini alabilirsin soğutucunun.
Kuzey28 dedi: @Tardub7başka yerlerde bu kadar F/P sistem bulamadım. @QTV çıkartamıyorum soğutucuyu. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi değiştirince soğutucu zorunlu oluyormuş. MSI 240R modelini alabilirsin soğutucunun.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.152 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 23 Eylül 2024 #19 Kuzey28 dedi: @Tardub7başka yerlerde bu kadar F/P sistem bulamadım. @QTV çıkartamıyorum soğutucuyu. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeniz da problem yoksa sıkıntı yok, kasayı XPG veya FSP olarak değiştirebilirsiniz.
Kuzey28 dedi: @Tardub7başka yerlerde bu kadar F/P sistem bulamadım. @QTV çıkartamıyorum soğutucuyu. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeniz da problem yoksa sıkıntı yok, kasayı XPG veya FSP olarak değiştirebilirsiniz.
Kuzey28 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 586 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #20 @CS Relboron tamam hocam. @QTV evet hocam 360mm daha iyi değil midir? Son fiyat bu şekilde.