Shark 7A sistem alınır mı?

Xerya

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayar ve parça piyasasını bilmediğim için soruyorum.

Sadece oyun için istiyorum, toplama vs için çok eringeç bir insanım, iyi bir sistem mi? Almaya değer mi? Bazı özelliklerini değiştirmeli miyim?
Ya da 80-90k (sadece kasa için) aralığında sizin önereceğiniz hazır bir sistem var mı abilerim ablalarım? Bir de uyumlu 32 inch monitörler önerebilir misiniz? Monitör için bütçe şu an belirli değil ama sisteme uygun olması öncelik.

Hocam başta ekran kartinin markasini ilk kez duyuyorum ekran kartı markasini msi veya asus olarak secerseniz daha iyi performans alirsiniz ve pc yi sadece oyun icin mi kullanicaksiniz
Evet sadece oyun için kullanıcağım,ekran kartını msi 5070ti ile değiştirebilirim,fazla bilgili değilim bu konularda malesef.Bir sürü bilmediğim marka var

Hocam başta ekran kartinin markasini ilk kez duyuyorum ekran kartı markasini MSI veya ASUS olarak secerseniz daha iyi performans alirsiniz ve PC'yi sadece oyun icin mi kullanicaksiniz?

Her marka için de ayrı model bulunur kalitesi bu modellere göre değerlendirme yapılır belirli bir marka deyip bu iyi demek yanlıştır.

Bilgisayar ve parça piyasasını bilmediğim için soruyorum.

Sadece oyun için istiyorum, toplama vs için çok eringeç bir insanım, iyi bir sistem mi? Almaya değer mi? Bazı özelliklerini değiştirmeli miyim?
Ya da 80-90k (sadece kasa için) aralığında sizin önereceğiniz hazır bir sistem var mı abilerim ablalarım? Bir de uyumlu 32 inch monitörler önerebilir misiniz? Monitör için bütçe şu an belirli değil ama sisteme uygun olması öncelik.

Tam bütçe nedir öğrenebilir miyim bütçenize göre bir sistem bulabilirim.

Her marka için de ayrı model bulunur kalitesi bu modellere göre değerlendirme yapılır belirli bir marka deyip bu iyi demek yanlıştır.

Hocam bazı markalar arasinda soğutma testi yapiyorlar genel olarak asus msi gigabyte gibi markalar önde soğutma fazla olursa performans da o kadar artar yani benim bilgim bu sekilde hata varsa lütfen düzeltiniz

Sadece kasa ve içindekiler icin 90k max ,monitör için 10-20 arası ayırabilirim sanırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı