Shark 7t-RTX 5070 Ti sistem alınır mı?

TheKarahan96

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Sıfırdan yeni kasa almayı düşünüyorum. GameGaraj'dan ekran görüntüsündeki sistemi almak mantıklı mıdır?
Muadili ya da yakın fiyatlara daha iyi olur dediğiniz alternatifler, parça değişiklikleri var mıdır?

pc.png

Sistem güzel tabii hocam ama 5000 serisi hem sıkıntılı hem de bayağı overpriced şekilde çıktı isterseniz AMD'nin 9000 serisini bekleyebilirsiniz. İlla 5000 serisi derseniz hocam dediğim muhabbetler düzelene kadar biraz bekleyin. (sıkıntı olayı düzelirde overprice konusunda Türkiye'de yaşıyoruz öyle düşünün)

9070XT'yi beklemeyecekseniz, 5000 serisini almak için beklemeniz gerekiyor. Fiyatlar aşırı abartılmış ve sorunları var. En azından bu sorunların tamamen düzelmesi şart.

Merhaba arkadaşlar,
Sıfırdan yeni kasa almayı düşünüyorum. GameGaraj'dan ekran görüntüsündeki sistemi almak mantıklı mıdır?
Muadili ya da yakın fiyatlara daha iyi olur dediğiniz alternatifler, parça değişiklikleri var mıdır?

Eki Görüntüle 2436561

Eğer 5070 Ti fiyatların daha düşmesini beklemeyecekseniz AMD işlemcili olan halini alabilirsiniz derim çünkü şu an MSRP yani 35 bin TL fiyatına en yakın ekran kartı markası 44 bin TL ile INNO3D ve Palit tabii daha arada 9 bin TL fark var. Ancak ben GameGaraj'ın 5000 serisindeki ekran kartlarını hazır sistemlere yerleştirdiğinde fiyatın daha da düşürdüklerini düşünüyorum yani büyük ihtimalle hazır sistemin içindeki ekran kartının fiyatı 44 binin altında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı