Arkadaşlar merhaba bu iki sistem arasın da kararsız kaldım:
www.gamegaraj.com
incehesap.link
İkisini de 32 GB yapıp alacağım belki ince hesaptaki sistemin işlemcisini i7 12700KF seçebilirim bütçem aslında 40 43 arası GameGaraj'daki sisteme işlemci soğutucusu ekleyip RAM'i de 32 GB yapınca o fiyat bantlarına geliyor zaten.
İncehesap'taki bütçemin bayağı altında biliyorum ama o da içime sindi sizce hangisini almalıyım? (bü özellikler ve fiyat bandın da başka sistem önerilerinize açığım)
Tavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi. İşte tam bu noktada...

Evolution | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

İkisini de 32 GB yapıp alacağım belki ince hesaptaki sistemin işlemcisini i7 12700KF seçebilirim bütçem aslında 40 43 arası GameGaraj'daki sisteme işlemci soğutucusu ekleyip RAM'i de 32 GB yapınca o fiyat bantlarına geliyor zaten.
İncehesap'taki bütçemin bayağı altında biliyorum ama o da içime sindi sizce hangisini almalıyım? (bü özellikler ve fiyat bandın da başka sistem önerilerinize açığım)