267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 31 Temmuz 2020 #61 /Doğukan Çakar\ dedi: Dostum sistemi sinerjiden montaj hizmetiyle birlikte alacağım o yüzden o siteden bir önerin var mı? Özellikle sinerji sitesinden diye belirttim. Genişletmek için tıkla... Ben sinerji sitesinden başka yani sinerji haricinde diye anladım. MWE öneririm kesinlikle hem güncel ünite hem korumaları yerinde hem 8 pin + çift 4 pin hem de 12V kanalından neredeyse hepsini verecek kadar çok güç veriyor.
/Doğukan Çakar\ dedi: Dostum sistemi sinerjiden montaj hizmetiyle birlikte alacağım o yüzden o siteden bir önerin var mı? Özellikle sinerji sitesinden diye belirttim. Genişletmek için tıkla... Ben sinerji sitesinden başka yani sinerji haricinde diye anladım. MWE öneririm kesinlikle hem güncel ünite hem korumaları yerinde hem 8 pin + çift 4 pin hem de 12V kanalından neredeyse hepsini verecek kadar çok güç veriyor.
T Türk DRK Decapat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #62 Eren AK dedi: Ben böyle bir sistemi High Power diye dandik bir markaya emanet etmezdim. Genişletmek için tıkla... High Power en iyi PSU markalarındandır.
Eren AK dedi: Ben böyle bir sistemi High Power diye dandik bir markaya emanet etmezdim. Genişletmek için tıkla... High Power en iyi PSU markalarındandır.