Kullandıktan deneyimledikten sonra da bilgilendirirseniz sevinirim. Benimde izlenimim o yönde . Merakla bekliyorum.Valla şuan benimki kargoda. Geldikten 1 hafta içinde yorumlarımı söylebilirim. Umarım iyi çıkar. Mikrofon yorumları çok iyi
3 günlük kullanımımı söylüyorum. kulaklık böyle özel çantasından çıkınca zaten hoşunuza gidiyor. Sade,şık, mikrofonu aşırı güzel. Ses kalitesi baya iyi. Malzeme kaliteside güzel. N11 eternal adlı satıcıdan aldım. Onada yorum yapıcam çünkü şüpheyle almıştım baya sarıp sarmalayıp göndermişler.Bence 300 350 liraya kadar kesinlikle ve kesinlikle rakibi yokKullandıktan deneyimledikten sonra da bilgilendirirseniz sevinirim. Benimde izlenimim o yönde . Merakla bekliyorum.
Çok teşekkürler deneyiminizi paylaştığınız için3 günlük kullanımımı söylüyorum. kulaklık böyle özel çantasından çıkınca zaten hoşunuza gidiyor. Sade,şık, mikrofonu aşırı güzel. Ses kalitesi baya iyi. Malzeme kaliteside güzel. N11 eternal adlı satıcıdan aldım. Onada yorum yapıcam çünkü şüpheyle almıştım baya sarıp sarmalayıp göndermişler.Bence 300 350 liraya kadar kesinlikle ve kesinlikle rakibi yok
Hocam nasıl memnun musunuz hala herhangi bir sıkıntısı falan oldu mu? Müzik film de nasıl acaba3 günlük kullanımımı söylüyorum. kulaklık böyle özel çantasından çıkınca zaten hoşunuza gidiyor. Sade,şık, mikrofonu aşırı güzel. Ses kalitesi baya iyi. Malzeme kaliteside güzel. N11 eternal adlı satıcıdan aldım. Onada yorum yapıcam çünkü şüpheyle almıştım baya sarıp sarmalayıp göndermişler.Bence 300 350 liraya kadar kesinlikle ve kesinlikle rakibi yok
Ürün güzel fiyatıda güzelCorsair HS50 ye göre nasıldır bu kulaklık?
Sağolun.Ürün güzel fiyatıda güzel
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.