Sharkoon Cool Zero 650W 489TL

Makaleler
42

LTT listesinde Tier A altında geçen bir ürün. Bu fiyata full modüler olarak alınabilir. Corsair CX-f serisine alternatif olarak daha üst bir ürün olarak düşünülebilir.

LTT listesinde Tier A altında geçen bir ürün. Bu fiyata full modüler olarak alınabilir. Corsair CX-f serisine alternatif olarak daha üst bir ürün olarak düşünülebilir.
Yüksek bütçeli bir sistemde kullanıyorum pişman değilim tavsiye ederim.

Aynen düşük öncelikli ama Tier-C ürünlerden iyidir. Corsair CX-F Tier B.
CX-F yerine kesinlikle daha iyidir katılıyorum. Pylon ve MWE Bronze V2 ile yarışıyor incelemelerde. Bir de sadece primary kapasitörler Japon kapasitör, gerisi Çin malı. Cool Zero'nun da tam olarak bir incelemesi yok gerçi. P750GM gibi bir vaka çıkmaz umarım :D

Fiyat gayet gayet uygun, Tier A PSU. Düşük öncelikli olması, kötü olduğu anlamına gelmez. Üzeceğini düşünmüyorum, zaten o fiyata alternatif yok. Tabii 160 TL ekleyip indirimde Corsair RMx650 de alınabilir, tamamen bütçe meselesi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı