Sharkoon ER-30 Alınır mi?

Teşekkürler. Ben de ER-30 alacağım
@Mithat Berhan ZoneBilişim'den aldıgım kulaklık kutusunun içinden çıkan 'Sharkoon Rush ER-30 , Arena Bilgisayar kullanım kılavuzu'nda Er-30 yerine, Sharkoon Rush ER3 fotoğrafları var. Bir sıkıntı olabilir mi? Er-30 yazıyor ama fotoğraflar Er-3'e ait.
@Mithat Berhan ZoneBilişim'den aldıgım kulaklık kutusunun içinden çıkan 'Sharkoon Rush ER-30 , Arena Bilgisayar kullanım kılavuzu'nda Er-30 yerine, Sharkoon Rush ER3 fotoğrafları var. Bir sıkıntı olabilir mi? Er-30 yazıyor ama fotoğraflar Er-3'e ait.

Son düzenleme:
Sıkıntı olacağını sanmam, fatura üstünde ER-30 yazıyor mu?

Eve gidince bakarım bendeki de öyle mi diye.
Arena bilgisayar sonradan Türkçe ekliyor, belki ondan karışmıştır.
Bir de kumaş pedlerin ikisi de sağ için kullanılabilir. Yani ikisinin içinde de 'R' yazıyor. Sol tarafa kumaş ped takamıyorum. Satıcıyla iletişime geçmeyi deneyeceğim.

Faturada ER-30 yazıyor.

Kumaş padler aynı sanırım, çıkıntılar 2-2-1 şeklinde. Tek olan çıkıntıya göre oturtursan olur bence. Bir bak derim.
Uğraşıyorum ama oturmuyor.

Bu kullanım kılavuzu. Er-30 yazıyor.

Ama burada Er-3 yazıyor.

Fotoğraflar da ER3 modeline ait.

@Mithat Berhan Siz hangi linkten almıştınız?
Ben de aldım şu an. İncelemesi 4 dakika sonra geliyor.
Hangi site ve satıcıdan almıştınız?

Son düzenleme:
Ben Zonebilişim'in kendi sitesinden almistim. WhatsApp'dan yaz hatlarına, geri dönüş yaparlar bence.
Satıcıya söylemiştim. Kutusunu açma yetkimiz yok, bu numarayı arayın deyip Arena Bilgisayar'ın müşteri hizmetleri numarasını verdiler.

Değişim talep etmek istiyorum fakat kutusunda hafif bir yırtık var. Bir sıkıntı olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…