choice Femtopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #1 Sharkoon Flow RGB'ye sahibim. Bir işlemci soğutucu almayı düşünüyorum lakin kasa maksimum 15, 7 Cm'e kadar soğutucu desteği sunuyor. İş görecek bir soğutucuya ihtiyacım var. Bütçe 400 TL'ye kadar olabilir. İşlemci : Ryzen 5 3600 Anakart : ASUS B450M-K Son düzenleme: 6 Aralık 2020
Sharkoon Flow RGB'ye sahibim. Bir işlemci soğutucu almayı düşünüyorum lakin kasa maksimum 15, 7 Cm'e kadar soğutucu desteği sunuyor. İş görecek bir soğutucuya ihtiyacım var. Bütçe 400 TL'ye kadar olabilir. İşlemci : Ryzen 5 3600 Anakart : ASUS B450M-K
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 6 Aralık 2020 #2 Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 6 Aralık 2020 #3 Bizim için önemli olan bir tek kasa değil, anakartın.
choice Femtopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #4 Esperoja dedi: Bizim için önemli olan bir tek kasa değil, anakartın. Genişletmek için tıkla... Düzelttim teşekkürler. rohatbaba123 dedi: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Ölçüleri uygun mu acaba ? Buna alternatif olarak biraz daha ucuz olsa daha iyi olabilir.
Esperoja dedi: Bizim için önemli olan bir tek kasa değil, anakartın. Genişletmek için tıkla... Düzelttim teşekkürler. rohatbaba123 dedi: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Ölçüleri uygun mu acaba ? Buna alternatif olarak biraz daha ucuz olsa daha iyi olabilir.