Sharkoon Gold Zero alınır mı?

Bütçe
550₺

YnsCann

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar modüler/yarı modüler bir PSU arıyorum Sharkoon'un bu modeli nasıldır? SHP V2 givi telelelelli mi?

Eğer bu olmazsa şunu almayı planlıyorum, yorumlarınıza açığım.

Corsair CX Series CX550F RGB White CP-9020225-EU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (Veya CX650F)

Bu modeli almanız daha avantajlı olacaktır.

Bu modeli almanız daha avantajlı olacaktır.

Zaten bende çok iyi olduğunu düşünmediğim için sormak istemiştim sizlere.

Şöyle bir şey varki sistem beyaz olduğu için Corsair yönelmiştim fakat şu daha iyi derseniz diye bütçe belirttim siyah alırsam sleeve de almam gerekeceği için 550 yi aşmam iyice zorlaşıyor sizce ne yapmalıyım?

Farklı modeller?

Corsair alabilirsin, o da gayet iyi bir güç ünitesi. İmkanı varsa 650W modeli almanı öneririm, ileride işine yarayabilir.

Markanın genel yorumu için attım hocam. Korumalar eksik vb. denmiş. Technopat'ta aynı markanın farklı modelleri içinde yorumlar benzer. Google'a "Technopat Sharkoon PSU alınır mı?" yazdığında çıkan sayfalardan bir tanesi sadece. Farklı modeller için de durum benzer.

Anladım teşekkürler.

Corsair alabilirsin, o da gayet iyi bir güç ünitesi. İmkanı varsa 650W modeli almanı öneririm, ileride işine yarayabilir.

Zorlamaya çalışacağım, teşekkürler.

Wpm Gold Zero alınabilir ama tavsiye etmem. Sadece 3 adet koruması var, çok çok az. CX550F daha iyi olur. Ama yukarıda arkadaşın önerdiği gibi bu PSU bu fiyatta iken bunu almanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…