Sharkoon kasa ve güç kaynağı alınır mı?

ION

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Arkadaşlar, fiyatları aşırı makul geldi bana. Sizce alınır mı? Boyut ve fan adeti olarak oldukça verimli görünüyor. Üstelik PSU'da bu fiyata emsalsiz diye düşünüyorum? Kaçırsam üzülür müyüm? Almalı mıyım?

Kasa

PSU

Büyük ihtimal PSU Çin'den üretilip üstüne etiket basılmış, dandik yani. Onun yerine düşük fiyat ve kalite olarak High Power, FSP veya Aerocool tercih edin.

Ben kendime değil kardeşime toplayacağım. Üst düzey bir sistem olmayacak içinde. Bütçemiz de kısıtlı biraz.

PSU verimliliği düşük geldi, 12V kanalında 500W az bir rakam. Xigmatek X-Power 650W kullanıyorum ve 12V kanalından 550W veriyor.

Büyük ihtimal PSU Çin'den üretilip üstüne etiket basılmış, dandik yani. Onun yerine düşük fiyat ve kalite olarak High Power, FSP veya Aerocool tercih edin.
Sharkoon Alman malı diye biliyorum ?

Sharkoon TG4 iyi hava almıyor, yandaki açıklıklar yeterli değil. Daha dün R5 3600X ile 80-85 derece gören birisi vardı TG4 kasada. Sharkoon SHP V2 de alınmamalı, onu da bu konuda açıklamıştım.

Peki önerileriniz nelerdir. Bütçem max 800 TL kasa güç kaynağı ve fan için geçerli. Ama powerboost önermeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…