Sharkoon LIGHT2-200 alınır mı?

Guzelmis. Geldiginde buraya ya da ayri bir konu acip incelemesini ve fotograf felan atabilir misiniz?
Memnun musunuz şu an?
G300s ten buna geçince bir oh oldum mouse harika sensörü çok iyi 150ips den 400ipsye geçtiğimde farkı direk anladım ne kadar hızlı çevirirsen çevir hiç hata yapmıyor sapmıyor ve dpi düşürmek zorunda kalıyorsun ve hiç kas hafızanı etklemiyor hafif olduğu için daha hızlı ve daha hakim olabiliyorsun. alırken endişem bazıları sol sağ tıklamanın ara boşluğu çok fazla olduğu ile ilgili yorum okumuştum ancak tıklayıp baktığımda boşluğun yarısına kadar bile yol gitmiyor tıkladığınızda ortada duruyor.
tıklama hissi falan güzel beğendim baya
kablosu hiç yok gibi sanki kablosuz kullanıyorsunuz hiç bir yere takılmıyor kablosuz almaya hiç gerek yok birde piliyle falan uğraşıyorsunuz çünkü
tek eksi yanı biraz elini terletebiliyor aslında tam tersi olacağını düşündüm ancak beni şaşırttı g300s hiç elimi terletmiyordu oysa

her tutuşa uygun diyebilirim elim 19cm 9cm bir sıkıntı çekmedim

ec2 zowie ile aynı kasaya sahip direk kopyala yapıştır yapmışlar pixarttan sağlam bir sensör çekip koyup satışa çıkarmışlar resmen ec2 den daha iyi bir sensöre ve tıklamaya sahip olduğunu düşünüyorum ec2 685 lira bu 266 lira, yurt dışında 46$ kendisi ancak türkiye ye özel fiyat çıkarmışlar. ec2 nin 12ms tıklama gecikmesi olduğunu yazıyor bir site light2-200 ün 14ms ancak kendi sitesindeki bir program ile 4ms kadar düşüyor.
Bence bu fiyata alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…