Merhaba, 3-4 ay sonra takacağım ekran kartı kasama sığmadığı için kasa almaya karar verdim. Haftaya olacak Gaming Gecesi indirimlerinde 350 lira bütçeyle kasa almayı planlıyorum ve bu kasanın incelemesine denk geldim. Hoşuma gitti açıkçası ve almaya karar verdim. Sizce alınır mı? Alacağım kartın sığması ve diğer özellikleri beni almaya itiyor ancak kullananların yorumlarını da merak ettim. Almalı mıyım? LIT-200 ile arasında çok fark var mı ve almaya değer mi?
LIT-200 ile arasında pek bir fark olduğunu sanmıyorum. Kasanın önü full cam. Hava akışı bana sorarsanız pek iyi gibi gözükmüyor. Malzeme kalitesi kısmına gelirsek hiç kötü değil. Sharkoon konuşturmuş yine diyebilirim. Aslında bu bütçeye Sharkoon Pure Steel veya Sharkoon RGB Flow daha iyi bir seçenek olabilir.
LIT-200 ile arasında pek bir fark olduğunu sanmıyorum. Kasanın önü Full cam. Hava akışı bana sorarsanız pek iyi gibi gözükmüyor. Malzeme kalitesi kısmına gelirsek hiç kötü değil. Sharkoon konuşturmuş yine diyebilirim? Aslında bu bütçeye Sharkoon Pure Steel veya Sharkoon RGB Flow daha iyi bir seçenek olabilir.
Öndeki temperli cam fanlara yapışık değil fanların hava alması için boşluk bırakılmış, fanların önüne sökülebilir toz filtresi takılmış ve ek olarak kasanın ön kısmının yanlarıda hava alması için açık.
Öndeki temperli cam fanlara yapışık değil fanların hava alması için boşluk bırakılmış, fanların önüne sökülebilir toz filtresi takılmış ve ek olarak kasanın ön kısmının yanlarıda hava alması için açık.
Evet, aslında yanlış yorum yapmış olabilirim. Fakat ben dışarıdan yapılan bir gözlemle yorum yaptığımı belirtmek isterim. Yanlışım varsa kusura bakmayın.
Ön panelin çıkabildiği yazıyor. Önü mesh olmasa bile ön paneli çıkarınca Mesh oluyor sanırım. 350 liraya düşerse alınır bence. Ya da bütçe bir tık arttırılıp aşağıdakine de bakılabilir. Ama Ore Saturn kasanın malzeme kalitesinin LIT-100 kasadan daha iyi olacağını sanmıyorum.
En ucuz Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.239,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Elimde 4 fan bulunuyor, 1'i kaliteli ve 3'ü orta diyebilirim. Kasanın egzoz fanı ARGB ve önde de bir adet fan var, kaliteli olan fanımı üste takıp diğerlerini de üste ve öne takmayı düşünüyorum. Kasayı Gaming Gecesi indirimlerinde alacağım. HDD ve SSD bölmeleri, 350mm GPU desteği ve ek fanlarla güçlenen hava akışıyla güzel olacağını düşünüyorum. Yakın zamanda takacağım Aorus kartımla da çok uyumlu çalışacaklar. Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
Kasanın hava akışı için yeterli boşluğu var kalan fan bölümlerini yüksek statik basınç ve ortalama CFM değerine sahip fanlar koyulursa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Örneğin Arctic P12.
Çok fazla tozlanma olmaz diye düşünüyorum ön tarafta olan mesh filtre kaldırılabilir.
Zaten ileride iyi soğutmalı ekran kartı ve 240-280 MM sıvı alırsanız zaten sıkıntı olmaz. Böyle bir sisteme kule tipi biraz garip durur bence.