Merhaba, yeni kasamı alacağım fakat bu iki kasa arasında kaldım. Sharkoon LIT-200 ve Spec Delta RGB aynı fiyata gelecek. Spec Delta daha hoş duruyor bence. Hava akışı olarak hangisi daha başarılı? Hangisi alınmalı?
Hava akışı konusunda tabii ki 4 fan daha başarılı. Ben RGB LIT-100 aldım bu sabah geldi tam da az önce kurulumunu bitirdim. Görünüş olarak RGB LIT daha çeşitli ama ön tarafta birinde 1 diğerinde 3 fan var. Ben PSU almamış olsam Spec Delta alacaktım.
O zaman RGB lıt derim. Hava akışı konusunda pek farkları yok birinde alt ve üstte mesh panel var diğerinde yanlarda ızgaralar. RGB lıt on panelde toz filtresi ile geliyor bilginiz olsun.
Bildiğim kadariyla spec Delta'nın da önü cam ama alt ve üstte mesh paneller var RGB lıt 200'de yanlarda ızgara var. Pek bir fark yok bence.
Bu arada son açtığım konuya kimse cevap vermedi bir bakabilir misiniz rica etsem?
Spec Delta güzel görünümlü ve malzemesi iyi bir kasa. Öndeki 3 adet fanı epey güzel hava üfler. Ancak ön taraftaki açıklık az olduğu için fanların etkisi azalıyor ve hava akışı biraz vasat-orta kalıyor. Ön kapak çıkarıldığında ekran kartı bileşenlerimin 4-5 derece serinlediğini gördüm. Şu haliyle yeterli geliyor yine de.