Sharkoon markası nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
35
Yer
Slytherin
Daha fazla  
Aynı isimde bir konu daha var fakat pek bir şey anlamadım. Genel olarak PSU üzerinden yaklaşmışlar. Ben Sharkoon'un nasıl olduğunu merak ediyorum. Şimdiye kadar hep bir ön yargım olmuştu bu markaya karşı. Belki de piyasamıza yeni girdiği içindir, bilmiyorum. Birisi low tier demiş. Birisi F/P olduğundan bahsetmiş. Kullanan-kullanmayan bir bildiğiniz varsa mümkünse nedenleriyle anlatırsanız sevinirim. Hangi ürünleri alınır, hangiler alınmaz gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa ve PSU'ları fiyatlarına göre gayet iyidir. Yakın bir arkadaşım Sharkon'un PSU'sunu kullanıyor ve üç kere anakartı servise gitti. Kapasitorler mi ne bozulup durdu. Hepsi aynı arızadan. Bilgisayarcı PSU'dan kaynaklandığını söylemişti. Arkadaşımda benim tavsiyem üzerine Sharkon PSU'yu degiştirmek yerine anakartı yeniledi ve 3-4 aydır sorunsuz kullanıyor. PSU'da sorun yokmuş demekki. PSU sessiz ve malzeme kalitesi gayet iyi. Diğer ekipmanları konusunda hiçbir tecrübem yok.

Sana kalmış bir risk alirsan cok memnun da kalabailirsin. Aldiktan sonrada keske bilindik bir sey alsaydim da diyebilirsin. Risk almayi seven biriysen al simdidrn hayirli olsun.

Kulaklığını kullanmaktayım, Alman üretimi olduğu için satın aldım. Şu an memnunum. Reklamlarının zayıf olmasından kaynaklı satışlarının düşük olduğunu düşünmekteyim. Alınabilir bir marka.

Technopat kullandı ya şimdi kötü olmaz
Teknopat'ın kullanmasından dolayı iyi yada kötü diye yorum yapılamaz hocam. Sponsorlu ürünler de var teknoloji dünyası çok farklı bir dünya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…