Sharkoon Night Shark RGB Nasıl?

Jeus Wicked

Kilopat
Daha fazla  
Kullanan var mı? Almayı düşünüyorum. Tasarımı, hava sirkülasyonu ve kablolama boşluğu oldukça hoş.

Ne?! Yanlış bilgilendirme yapmayın Pure Steel RGB ile birlikte 330TL'ye alınabilecek en iyi kasalardan biri. Altta ve yanda direkt hava akımı var, özellik olarak da zengin.
Bilgilendirme yapmıyor fikrini söylüyor. Bana kalırsa da kötü görünüyor. Özellik bakımından iyi olabilir ama görüntü bakımından çok kötü. DVD-RW yerine benzer bir yer yapmışlar ki son derece gereksiz bir ayrıntı bu da tasarımını kötü etkiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
DVD-RW yeri zaten, ayrıca o kadar belli olmuyor fanlar varken.

İndirime girmesini bekliyorum ben de alacağım. Hava akışı gerçekten üst düzey. Belki önden çok almaz ama alttan püfür püfür alacağı kesin. 8 adet fan yuvası var, 4 adet SSD, 3 adet HDD yuvası ve çoğu yeni kasada olmayan 5.25 yuvası var. Günümüzde çok kullanılmasa bile LED ekranlı fan kontrolcü takılabilir. İçinde gelen fanların yurtdışı fiyatı 10 euro. Bizim vergilerle falan düşünsen en az 100 TL'lik fanlar var. Kendi kontrolcüsü ile geliyor. Bu fiyata bu özellikleri sunan bir kasa göremedim. Tasarım olarak bazı arkadaşların hoşuna gitmiyor olabilir ama geri kalan her yönden fiyatına göre eksiksiz. Eğer bütçen varsa bu kasa bence en mantıklı kasa.

Ekstra olarak 2 fan eklemek isterseniz SSD taktığım yeri çıkartmanız lazım. Arkada harddisk yuvası var, malzeme kalitesi güzel ama ön kapak açmak birazcık zor, kasa oldukça büyük. Modart kanalında inceleme mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 78242754-caaf-4699-9e00-d12e7099aabe.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 101
  • 8ee09cba-93b6-47cb-a9fb-115064a02b79.jpg
    217,8 KB · Görüntüleme: 61
Kasanın arka tarafında RGB kontrolcüsü var değil mi? Göremedim sanki resimlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…