Ne?! Yanlış bilgilendirme yapmayın Pure Steel RGB ile birlikte 330TL'ye alınabilecek en iyi kasalardan biri. Altta ve yanda direkt hava akımı var, özellik olarak da zengin.
Ne?! Yanlış bilgilendirme yapmayın Pure Steel RGB ile birlikte 330TL'ye alınabilecek en iyi kasalardan biri. Altta ve yanda direkt hava akımı var, özellik olarak da zengin.
Bilgilendirme yapmıyor fikrini söylüyor. Bana kalırsa da kötü görünüyor. Özellik bakımından iyi olabilir ama görüntü bakımından çok kötü. DVD-RW yerine benzer bir yer yapmışlar ki son derece gereksiz bir ayrıntı bu da tasarımını kötü etkiliyor.
Bilgilendirme yapmıyor fikrini söylüyor. Bana kalırsa da kötü görünüyor. Özellik bakımından iyi olabilir ama görüntü bakımından çok kötü. DVD-RW yerine benzer bir yer yapmışlar ki son derece gereksiz bir ayrıntı bu da tasarımını kötü etkiliyor
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...
İndirime girmesini bekliyorum ben de alacağım. Hava akışı gerçekten üst düzey. Belki önden çok almaz ama alttan püfür püfür alacağı kesin. 8 adet fan yuvası var, 4 adet SSD, 3 adet HDD yuvası ve çoğu yeni kasada olmayan 5.25 yuvası var. Günümüzde çok kullanılmasa bile LED ekranlı fan kontrolcü takılabilir. İçinde gelen fanların yurtdışı fiyatı 10 euro. Bizim vergilerle falan düşünsen en az 100 TL'lik fanlar var. Kendi kontrolcüsü ile geliyor. Bu fiyata bu özellikleri sunan bir kasa göremedim. Tasarım olarak bazı arkadaşların hoşuna gitmiyor olabilir ama geri kalan her yönden fiyatına göre eksiksiz. Eğer bütçen varsa bu kasa bence en mantıklı kasa.
Ekstra olarak 2 fan eklemek isterseniz SSD taktığım yeri çıkartmanız lazım. Arkada harddisk yuvası var, malzeme kalitesi güzel ama ön kapak açmak birazcık zor, kasa oldukça büyük. Modart kanalında inceleme mevcut.