Sharkoon PSU'lar iyi midir?

Geralt34

Centipat
Sharkoon marka PSU alacağım fiyatı çok uygun geldi tavsiye eder misiniz? Bu fiyatlarda önerdiğiniz var mı?
Bir de only ATX cable yazıyor sitesinde. Ne demek bu? Anakartım microATX.

Screenshot_2019-11-29-08-59-57-102_com.android.chrome.jpg

Sharkoon 550W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler

Yeni topladığım pc'ye yukarıdaki modeli aldım. İlk gün 15 dakika windows 10 kullanımında fan sesi sorunu çıkardı. Değişime yolladım. Servis raporuna göre değişim ya da aynı psu'yu geri yollayacaklar.(20iş gününe kadar sürüyormuş) Teknik servisi hakkında çok şikayet var. Büyük ihtimal sorun yok diyecekler. Geri göndereceklerse de umarım aldıkları gibi içini, dışını açmadan geri yollarlar. Yoksa güvenip sistemime takmam. Yeni psu alırım.

Ürünün kabloları biraz sert, montaj yaparken zorlandım. Sharkoon TG5 kasa almıştım. Gayet kaliteliydi, buna güvenerek psu'sunu aldım, pişman oldum gibi. Kronik sorunu olmayabilir ama herhangi bir sorunda servis yönünden başınız ağrıyabilir.

Pişmanlıktan kastın eğer geç gelmesi ise kesinlikle katılıyorum. 7 gün dediler 15 günde geldi aldığım ürün.
Ben yukarıda belirttiğin ürünü sipariş ettim. Stok sorguladım stokta var dediler. 45 gün ürün gelmedi. İptal ettim, 25 günde para iadesi yaptılar. Onuda tüketici haklarına şikayet ettikten sonra. Yani evet biraz geç gönderiyorlar. Nanokatalog pişmanlıktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı