Arkadaşlar kasanın içindeki 4 fan kasanın kendi kontrolcusune bağlı.Ben extradan silverstone pf240 alıp kasanın kendi kontrolcusune bağlasam, reset tuşu ile tüm fanların mod geçişini yapabilir miyim?
Peki kafamda söyle bı soru var.(Kafadan atıyorum)Sharkoon fanların 15 tane modu olsun,pf240 fanların da 17 tane olsun.İkisi nasıl uyumlu çalışır ki?
Tuşa bastığımda tüm fanların Rainbow yanmasını istiyorum.Birinin mavi diğerinin Rainbow yanmasını değil.Yani tuşa bastığımda tüm fanlar aynı modda yansın istiyorum.
Tamamdır.Bir soru daha sormak istiyorum.Anakartim argb desteklemiyor.Kasanın kendi kontrolcusune taktigimda fanlar ledlerle bilrlikte çalışır diye biliyorum ama bu videoda anakartta argb desteği yoksa ledler çalışmaz diyor.
Ledler gördüğünüz gibi ARGB girişi olmadan çalışıyor sadece senkronize RAM, anakart, ekran kartı gibi ürünlerle ARGB uyumu sıkıntı olur ve yazılım üzerinden ayar yapamazsınız.
Ledler gördüğünüz gibi ARGB girişi olmadan çalışıyor sadece senkronize RAM, anakart, ekran kartı gibi ürünlerle ARGB uyumu sıkıntı olur ve yazılım üzerinden ayar yapamazsınız.