Sharkoon Pure writer vs Trust GXT 890 cada

kaptanchery

Hectopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben mekanik bir klavye almaya karar verdim. Daha önce bir adet konu açtım fakat konuda çok öneri gelince kafam karıştı. Bende önerileri derledim ve iki klavye arasında kaldım birisi Sharkoon Pure writer diğeri Trust GXT 890 cada sizce hangisini almaliyim? + ları ve -leri nelerdir klavyenin İngilizce olması benim için sorun değil tuşları ezbere biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sharkoon Kailh switch kullanırken Trust 890 Cada Outemu switch kullanıyor,Sharkoon'un tuşları daha alçakken Trust 890 CADA'nın Tuşları daha yüksekte,Sharkoon'un taşıması daha kolay içinden iki adet Type C girişli usb çıkıyor onu klavyeden çıkartıp takabiliyorsunuz turnuvalara katılıyorsanız büyük bir artı olacaktır

Hangi switch daha kaliteli turnuva katılıyorum bazen ama genelde evden katılıyorum taşımak sorun değil klavyeyi yani

Hangi switch daha kaliteli turnuva katılıyorum bazen ama genelde evden katılıyorum taşımak sorun değil klavyeyi yani
Outemu ve Kailh arasında aşırı fark yok aşağı yukarı aynı switchler neredeyse diğer özelliklerine bakarak karar vermelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…