Sharkoon purewriter alınır mı?

SchFeazz

Kilopat
Bu gece klavye önerisi için konu oluşturmuştum ve platformda Sharkoon çok önerilen bir klavye olduğunu gördüm. Aklıma yattı, bu klavye Blue Switch alsam ses çok rahatsız eder mi? Kırmızı Switch bulamadım. Sıkıntısı var mıdır bana her şeyiyle özet geçer misiniz? Teşekkürler.

Dün baktım bayağı bir indirime girmiş n11'de 313 TL'ye aldım. Yazım hissi ve sesi çok güzel. Bağımsız medya tuşları var. Klavye US Layout. On parmak yazdığım için ve genelde kodlama için kullandığımdan US Layout kod yazarken daha avantajlı. Bana göre tek eksi yönü enter tuşu küçük, on parmak yazarken yukarı kayıyor serçe parmak büyük enter tuşu alışkanlığı. İki ay önce Cooler Master MK 750 Red switch almıştım yazım hissini çok beğenmediğimden bir ay önce de Corsair K95 Platinium Brown switch aldım, brown switch'in yazım hissi gayet güzel ve oldukça kaliteli bir klavye. Ama bu klavyenin sesi ve yazım hissi ondan daha güzel. Kalite olarak orta seviye bir klavye. K95 in yanında çocuk gibi kaldı. Hatta diyorum MK 750 yi satayım bir tanede eve alayım diyorum.

Bu gönderiyi attığım anda aldım 311tlye n11 sitesinden çok menununum şuan onla yazıyorum ışıkları ve en önemlisi yazma hissiyatı oldukça iyi fiyatına göre yazılım mevcut ise bildirir misin

Bu gönderiyi attığım anda aldım 311TL'ye N11 sitesinden çok menununum şu an onla yazıyorum ışıkları ve en önemlisi yazma hissiyatı oldukça iyi fiyatına göre yazılım mevcut ise bildirir misin.

Yazılımı mevcut değil.

Bende bu klavyeyi almıştım ama şanssızlığına Switch'ler sıkıntılı çıktı iade ettim. çok güzel bir klavye yazım hissi olsun, ışıkları olsun, alimünyum yüzeyin soğukluğundan hissediyorsun.

switchlerinde sıkıntı olduğunu nereden anladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…