Sharkoon PureWriter RGB nasıldır?

upe

Decapat

Dostlar, bu arkadaşı satın almak istiyorum. Aranızda kullanan, bilgi sahibi olan ya da bu fiyat aralığında başka tavsiyesi olan var mı?
Bir de yılların laptop alışkanlığı olduğu için yüksek profilli klavyelerdense bu klavye beni cezbetti. Eğer bu tarz bildiğiniz low profile mekanik klavye varsa yazabilirsiniz.

VPRO 700S Alloy'u öneririm kesinlikle.

Dün baktım bayağı bir indirime girmiş n11'de 313 TL'ye aldım. Yazım hissi ve sesi çok güzel. Bağımsız medya tuşları var. Klavye US Layout. On parmak yazdığım için ve genelde kodlama için kullandığımdan US Layout kod yazarken daha avantajlı. Bana göre tek eksi yönü enter tuşu küçük, on parmak yazarken yukarı kayıyor serçe parmak büyük enter tuşu alışkanlığı. İki ay önce Cooler Master MK 750 Red switch almıştım yazım hissini çok beğenmediğimden bir ay önce de Corsair K95 Platinium Brown switch aldım, brown switch'in yazım hissi gayet güzel ve oldukça kaliteli bir klavye. Ama bu klavyenin sesi ve yazım hissi ondan daha güzel. Kalite olarak orta seviye bir klavye. K95 in yanında çocuk gibi kaldı. Hatta diyorum MK 750 yi satayım bir tanede eve alayım diyorum.

İfadeler: upe
Ben de aldım bu arada şuana kadar gayet memnunum tavsiye ederim. Ses olarak çok hoş bir blue switch sesi var odanızda başka biri varsa rahatsız eder fakat kullanıcı için çok tatlı bir ses. Ayrıca tuşlarının basma sertliğini de çok beğendim şahsen, umarım uzun ömürlü olur.

Sharkoon PureWriter RGB Klavye :

• Yazı yazanlar, kodlama ile uğraşanlar, oyuncular için biçilmiş kaftan, kaldı ki genel kullanıcı için bile çok zevkli bir klavye.
  • Klavyenin boyutu gayet minimalist. Açıkçası ben böyle seviyorum. Gövdesi büyük klavye sevmeyenler, sade bir tasarım isteyenler için birebir.
  • Gövdenin üst kısmı yani tuşların temas ettiği kısım alüminyum (sanırsam) metalden, alt kısmı da plastikten oluşuyor. Malzeme kalitesi gayet yeterli öyle eğilme bükülme olmuyor bu fiyat aralığında gayet kaliteli diye düşünüyorum.
  • Low profile olması ile daha az güç ile tuşlara basıyorsunuz hissiyat olarak tepki süresi daha da kısalıyor.
  • RGB özelliği gayet hoş. Klavye üzerinden birçok modu ayarlayabiliyor, ışık şiddetini vs. değiştirebiliyorsunuz. Ama PC üzerinden herhangi bir yazılımı yok şimdilik.
  • Multimedya tuşları gayet kullanışlı ve yeterli.
  • Caps Lock, Num Lock gibi tuşlar aktifken beyaz bir ışık yanıyor ve aktif olduğunu anlıyorsunuz, hoş bir detay.
  • Win Lock özelliği bulunuyor. Özellikle oyuncular için güzel bir özellik.
  • Bunların dışında kablosu örgülü değil, örgülü olsa daha güzel olabilirdi fakat buradan kablosu kalitesiz anlamı çıkmasın. Kutusundan ek olarak bir tane daha kablo çıkıyor (toplam 2 tane - altın uçlu).
  • Eksi olarak sayabileceğim 2 şey kalıyor, ilki Enter tuşu büyük değil hemen üst kısmında TR klavye için virgül, ENG klavye için ise dik çizgi tuşu var. Kullanımınıza göre Enter tuşunun küçüklüğü işinize de yarayabilir.
  • Diğeri de klavye fabrika çıkışı olarak İngilizce karakter diziliminde geliyor. TR klavye kullananlar için biraz alışması zor gelebilir özellikle klavyedeki tuşların yerine aşina olmayanlar için.

Kısacası klavye ile yazmak oyun oynamak ve kodlama yapmak aşırı zevkli. Blue Switch olduğu için geribildirimi çok güzel tuşa bastığınızı çok net hissettiriyor. Sesi şahsen deneyimlediğim (elektronik mağazalarda) çoğu blue switchten -hatta belki de hepsinden- daha güzel. Yaklaşık 1 aylık deneyimlerimi yazdım. Umarım almayı düşünenlere bir fikir sağlamışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…