Yeni hazır sistem aldım kasada sadece ön tarafta bir adet fan mevcutmuş ek olarak 1 tane egzoz fanı 1 tane de ön tarafa fan almak istiyorum 40-50TL bandında güzel çok ses yapmayan sistemime yeterli fan önerir misiniz?
Sistem özelliklerim.
Ryzen 5 3400G.
B450M S2H.
8 GB RAM.
Kasa: Sharkoon RGB Flow.
@BerkayZ87 Merhabalar fan ararken eski konularda sizin mesajlarınızı gördüm ve önerdiğiniz fanı almaya kara verdim fakat 4c-120s mi alsam 6c-120 mi 6c-121 mi alsam kararsızım hepsinin özellikleri rgb hariç kağıt üstünde aynı ama siz hangisini önerirsiniz?
O fan yerine XF-12025-SD-K öneririm. Stokları yoktu, şu an var. Daha mantıklı bir tercih. Stoğu yoksa alternatif XF-12025-SD-W ve NO-12025-XT de bakabilirsin.
O fan yerine XF-12025-SD-K öneririm. Stokları yoktu, şu an var. Daha mantıklı bir tercih. Stoğu yoksa alternatif XF-12025-SD-W ve NO-12025-XT de bakabilirsin.
Kasa 1 tane fan ile geliyor 2 tane daha fan alacağım biri egzoz fanı biri de ön tarafa bundan 2 tan alınca 133tlye geliyor onun yerine 40 tl civarına başka önerdiğiniz fan var mı?
Sizce o gönderdiğiniz fandan 2 tane alsam sistemi soğutmama yeter mi
Birde anakartımda 1fanlık yer kaldı 2 tane fan alırsam birini psuya bağlamam gerekecek fan hep son hızda mı çalışacak eğer son hızda çalışırsa çok ses yapmaz mı bir çözümü var mı