Sharkoon RGB Flow kasa için fan önerisi

Rege

Hectopat
Daha fazla  
Yeni hazır sistem aldım kasada sadece ön tarafta bir adet fan mevcutmuş ek olarak 1 tane egzoz fanı 1 tane de ön tarafa fan almak istiyorum 40-50TL bandında güzel çok ses yapmayan sistemime yeterli fan önerir misiniz?
Sistem özelliklerim.
  • Ryzen 5 3400G.
  • B450M S2H.
  • 8 GB RAM.
  • Kasa: Sharkoon RGB Flow.
@BerkayZ87 Merhabalar fan ararken eski konularda sizin mesajlarınızı gördüm ve önerdiğiniz fanı almaya kara verdim fakat 4c-120s mi alsam 6c-120 mi 6c-121 mi alsam kararsızım hepsinin özellikleri rgb hariç kağıt üstünde aynı ama siz hangisini önerirsiniz?

Son düzenleme:
O fan yerine XF-12025-SD-K öneririm. Stokları yoktu, şu an var. Daha mantıklı bir tercih. Stoğu yoksa alternatif XF-12025-SD-W ve NO-12025-XT de bakabilirsin.
Kasa 1 tane fan ile geliyor 2 tane daha fan alacağım biri egzoz fanı biri de ön tarafa bundan 2 tan alınca 133tlye geliyor onun yerine 40 tl civarına başka önerdiğiniz fan var mı?
Sizce o gönderdiğiniz fandan 2 tane alsam sistemi soğutmama yeter mi
Birde anakartımda 1fanlık yer kaldı 2 tane fan alırsam birini psuya bağlamam gerekecek fan hep son hızda mı çalışacak eğer son hızda çalışırsa çok ses yapmaz mı bir çözümü var mı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı