Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 17 Nisan 2021 #11 İş görür, montajı oldukça basit. Anakartınız nedir? A320 diyor fakat modelini tam olarak göremedim, eğer fan portu sayısı yeterli değilse çoklayıcı almanız gerekebilir.
İş görür, montajı oldukça basit. Anakartınız nedir? A320 diyor fakat modelini tam olarak göremedim, eğer fan portu sayısı yeterli değilse çoklayıcı almanız gerekebilir.
D Dionx Femtopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #12 Ardaaa11 dedi: İş görür, montajı oldukça basit. Anakartınız nedir? A320 diyor fakat modelini tam olarak göremedim, eğer fan portu sayısı yeterli değilse çoklayıcı almanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... MSI A320M-A PRO 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 HDMI DVI mATX Anakart | ITOPYA MSI A320M-A PRO 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 HDMI DVI mATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile A320M-A PRO ITOPYA'da. www.itopya.com Ardaaa11 dedi: İş görür, montajı oldukça basit. Anakartınız nedir? A320 diyor fakat modelini tam olarak göremedim, eğer fan portu sayısı yeterli değilse çoklayıcı almanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Portu yeterlimi Son düzenleme: 17 Nisan 2021
Ardaaa11 dedi: İş görür, montajı oldukça basit. Anakartınız nedir? A320 diyor fakat modelini tam olarak göremedim, eğer fan portu sayısı yeterli değilse çoklayıcı almanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... MSI A320M-A PRO 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 HDMI DVI mATX Anakart | ITOPYA MSI A320M-A PRO 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 HDMI DVI mATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile A320M-A PRO ITOPYA'da. www.itopya.com Ardaaa11 dedi: İş görür, montajı oldukça basit. Anakartınız nedir? A320 diyor fakat modelini tam olarak göremedim, eğer fan portu sayısı yeterli değilse çoklayıcı almanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Portu yeterlimi