RuthlesSxd Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 266 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #1 Beyler kasa alacağım bu kasa sade ve şık geldi bana hava sirkülasyonu vb pek fikrim yok. Sharkoon RGB Flow ARGB USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Beyler kasa alacağım bu kasa sade ve şık geldi bana hava sirkülasyonu vb pek fikrim yok. Sharkoon RGB Flow ARGB USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 18 Mayıs 2020 #2 Ön tarafının bir kısmı mesh oradan hava alabiliyor ama fan sayısı az fan eklemesi yapılmalı.
RuthlesSxd Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 266 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #3 Sylveon dedi: Ön tarafının bir kısmı mesh oradan hava alabiliyor ama fan sayısı az fan eklemesi yapılmalı. Genişletmek için tıkla... Hazır bilgisayar alıyorum. Yanında 2 adet hediye fan veriyorlar. 2 adet fanla çözülür mü sizce hocam.
Sylveon dedi: Ön tarafının bir kısmı mesh oradan hava alabiliyor ama fan sayısı az fan eklemesi yapılmalı. Genişletmek için tıkla... Hazır bilgisayar alıyorum. Yanında 2 adet hediye fan veriyorlar. 2 adet fanla çözülür mü sizce hocam.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 18 Mayıs 2020 #4 Kalitesine göre değişir ama ön kısma tek fan ve diğer iki fan egzoz olarak kullanabilirsiniz.
RuthlesSxd Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 266 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #5 Sylveon dedi: Kalitesine göre değişir ama ön kısma tek fan ve diğer iki fan egzoz olarak kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Sağolun hocam.
Sylveon dedi: Kalitesine göre değişir ama ön kısma tek fan ve diğer iki fan egzoz olarak kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Sağolun hocam.