Evet, bu kasayı gözü kapalı alabilirsiniz.Ön paneli mesh değil, yanlardan hava alır da ne kadar alabilir tartışılır. Hazır indirimdeyken bunu almanızı tavsiye ederim:
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com 
Teşekkür ederim önerin için ama bana görüntüsü biraz kaba geldi.Ön paneli mesh değil, yanlardan hava alır da ne kadar alabilir tartışılır. Hazır indirimdeyken bunu almanızı tavsiye ederim:
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com 
Msı Mag Forge 100R istiyordum ama fiyatı 600 civarına çıktı o yüzden LIT 200'e döndüm.Hiç gerek yok. Bütçeniz için MSI Forge 100 serisi ve Zalman NF MF gibi gayet hazır şekilde gelen kasalar var. Paranıza yazık etmeyin.
Yanlış olmasın ama Sharkoon, Dark gibi firmalardan daha kaliteli değil mi? Ayrıca teşekkür ederim yorumun için.MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com 
DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com 
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr 
Ranker Cygnus v2 Siyah Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa
Ranker Cygnus v2 Siyah Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr 
Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com 
Üstte atılan Zalman da çok iyidir. Maksat alternatif olsun.
Teşekkür ederim önerin için ama bana görüntüsü biraz kaba geldi.
MSI Mag Forge 100R istiyordum ama fiyatı 600 civarına çıktı o yüzden lıt 200'e döndüm.
Hava geçirgenliğine, ekran kartı uzunluk desteğine ve F/P oranına bakın derim. Konuda belirttiğiniz Sharkoon kasadan çok daha iyi performans verecektir.Teşekkür ederim önerin için ama bana görüntüsü biraz kaba geldi.
Bütçemi aşıyor 100R diğeri de tek renkli olduğu için pek beğenmedim ama sağol.Msi Mag derim ben
Teşekkür ederim. Zaten ben sistemimin ısınacağını düşünmüyordum ve odada güzel bir görünüm yakalamak istiyordum. Ama dediğinizi dikkate alacağım.Hava geçirgenliğine, ekran kartı uzunluk desteğine ve F/P oranına bakın derim. Konuda belirttiğiniz Sharkoon kasadan çok daha iyi performans verecektir.