cahitunal Decapat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 80 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #11 enonertetanem dedi: Ben olsam RGB Flow alırdım, sonradan fan aldığında güzel bir hava akışına sahip olur. Genişletmek için tıkla... Kaç fan ile geliyor ve kaç fan ilave edilebilir?
enonertetanem dedi: Ben olsam RGB Flow alırdım, sonradan fan aldığında güzel bir hava akışına sahip olur. Genişletmek için tıkla... Kaç fan ile geliyor ve kaç fan ilave edilebilir?
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #12 cahitunal dedi: Kaç fan ile geliyor ve kaç fan ilave edilebilir? Genişletmek için tıkla... 1 fan ile geliyor egzoz fanı bile yok dediğim gibi TG4 alıp geçin.
cahitunal dedi: Kaç fan ile geliyor ve kaç fan ilave edilebilir? Genişletmek için tıkla... 1 fan ile geliyor egzoz fanı bile yok dediğim gibi TG4 alıp geçin.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #13 cahitunal dedi: Kaç fan ile geliyor ve kaç fan ilave edilebilir? Genişletmek için tıkla... 1 tane fanla geliyor ve 5 tane daha takabilirsin.
cahitunal dedi: Kaç fan ile geliyor ve kaç fan ilave edilebilir? Genişletmek için tıkla... 1 tane fanla geliyor ve 5 tane daha takabilirsin.
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.199 Çözümler 5 17 Mayıs 2021 #14 cahitunal dedi: Hazır sistem alacağım ve seçenek olarak şu kasalar var: Sharkoon TG4 RGB. Sharkoon RGB Lit 200. Sharkoon RGB Flow hangisini almalıyım? Görüntü önemli değil. Toz filtresi varsa ön paneli açıp da oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Sharkoon RGB LİT 200
cahitunal dedi: Hazır sistem alacağım ve seçenek olarak şu kasalar var: Sharkoon TG4 RGB. Sharkoon RGB Lit 200. Sharkoon RGB Flow hangisini almalıyım? Görüntü önemli değil. Toz filtresi varsa ön paneli açıp da oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Sharkoon RGB LİT 200