Jose'ph Kilopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 292 11 Kasım 2019 #1 Bu kulaklık fiyatı yönüyle beni kendine çekti. Kulaklık konusunda üst limitlere çıkmam gerekir mi? Yoksa bu kulaklık da işimi görür mü? Beni üzer mi? PC başında cok durmuyorum. Sadece vakit geçirmelik oyun oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2019
Bu kulaklık fiyatı yönüyle beni kendine çekti. Kulaklık konusunda üst limitlere çıkmam gerekir mi? Yoksa bu kulaklık da işimi görür mü? Beni üzer mi? PC başında cok durmuyorum. Sadece vakit geçirmelik oyun oynuyorum.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 11 Kasım 2019 #2 Alıcağın fiyata göre değişir eğer 100 TL civarı alıcaksanız alınır ama 180 TL civarına ise birazdaha artırıp Sharkoon B1 daha mantıklı.
Alıcağın fiyata göre değişir eğer 100 TL civarı alıcaksanız alınır ama 180 TL civarına ise birazdaha artırıp Sharkoon B1 daha mantıklı.
Jose'ph Kilopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 292 11 Kasım 2019 #3 Sylveon dedi: Alıcağın fiyata göre değişir eğer 100 TL civarı alıcaksanız alınır ama 180 TL civarına ise birazdaha artırıp Sharkoon B1 daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... 116 tl şuan
Sylveon dedi: Alıcağın fiyata göre değişir eğer 100 TL civarı alıcaksanız alınır ama 180 TL civarına ise birazdaha artırıp Sharkoon B1 daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... 116 tl şuan
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 11 Kasım 2019 #4 Jose'ph dedi: 116 TL şu an. Genişletmek için tıkla... Ben kulaklığı iki yıldır kullanıyorum kullanıcı hatası durumlar hariç bir sıkıntısı yok kaliteli bir kulaklık alınır.
Jose'ph dedi: 116 TL şu an. Genişletmek için tıkla... Ben kulaklığı iki yıldır kullanıyorum kullanıcı hatası durumlar hariç bir sıkıntısı yok kaliteli bir kulaklık alınır.
Jose'ph Kilopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 292 11 Kasım 2019 #5 Sylveon dedi: Ben kulaklığı iki yıldır kullanıyorum kullanıcı hatası durumlar hariç bir sıkıntısı yok kaliteli bir kulaklık alınır. Genişletmek için tıkla... Mikrofon kalitesi nasıl acaba benm için ses versin yeter. Fps oyunlarında üstün olmasada karşı tarafı anlayabliyor musunuz.
Sylveon dedi: Ben kulaklığı iki yıldır kullanıyorum kullanıcı hatası durumlar hariç bir sıkıntısı yok kaliteli bir kulaklık alınır. Genişletmek için tıkla... Mikrofon kalitesi nasıl acaba benm için ses versin yeter. Fps oyunlarında üstün olmasada karşı tarafı anlayabliyor musunuz.