M Mythflcky Centipat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 35 Çözümler 1 25 Mart 2020 #1 CS GO'da ses kasmak için hangisini almalıyım?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 25 Mart 2020 #2 Biri kulak içi biri kafa üstü ve iki kulaklığıda kullandım belli bir süre. Sharkoon sürücü boyutları ile doğal olarak daha iyi ses karşılıyor. Müzik konusundan oda doğal olarak işini yapıyor ve Cx 200 Street II daha iyi o konuda.
Biri kulak içi biri kafa üstü ve iki kulaklığıda kullandım belli bir süre. Sharkoon sürücü boyutları ile doğal olarak daha iyi ses karşılıyor. Müzik konusundan oda doğal olarak işini yapıyor ve Cx 200 Street II daha iyi o konuda.
M Mythflcky Centipat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 35 Çözümler 1 25 Mart 2020 #3 Sylveon dedi: Biri kulak içi biri kafa üstü ve iki kulaklığıda kullandım belli bir süre. Sharkoon sürücü boyutları ile doğal olarak daha iyi ses karşılıyor. Müzik konusundan oda doğal olarak işini yapıyor ve CX 200 Street II daha iyi o konuda. Genişletmek için tıkla... Peki mikrofonu nasıl oynatılabilir mi?
Sylveon dedi: Biri kulak içi biri kafa üstü ve iki kulaklığıda kullandım belli bir süre. Sharkoon sürücü boyutları ile doğal olarak daha iyi ses karşılıyor. Müzik konusundan oda doğal olarak işini yapıyor ve CX 200 Street II daha iyi o konuda. Genişletmek için tıkla... Peki mikrofonu nasıl oynatılabilir mi?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 25 Mart 2020 #4 Yukarı aşağıya geliyor ve ağıza yakınlaştırma yapılabiliyor biraz. Cx 200 modelinde zaten mikrofon yok.
Yukarı aşağıya geliyor ve ağıza yakınlaştırma yapılabiliyor biraz. Cx 200 modelinde zaten mikrofon yok.