En ucuz Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz özelliklerini incele, 299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Galax Sonar 01 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax Sonar 01 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 498,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 811,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Valorant için bu 3 kulaklıktan hangisi tercih edilmelidir? Veya 300-400 TL fiyat bandında daha iyisi var mıdır?
Galaxy sonar çok ağır, Sharkoon malzeme kalitesi kötü, XPG Precog s hafif ve ergonomik tek eksiği mikrofon çok kötü diyorlar. XPG daha çok ısınıyorum kullanan arkadaşlar yorum yapsa aydınlanırız aslında. Bende bu bütçede arayış içerisindeyim.
Xtrike Me GH-709 RGB Aydınlatmalı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
1.5 yıl kullandım bozuldu kendi hatam yüzünden tekrar satın aldım gelmesini bekliyorum pedleri terleme yapar ama oda olsun bir zahmet. Mikrofonu bana göre bence güzel ses kaliteside iyi bence.