S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 24 Kasım 2020 #11 246941 dedi: Hocam benimkinin korumaları nasıl? Ben hiç bakmadım ama SHP650 kadar kötü değildir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Seninki de SHP650'de Allah'a emanet gidiyor. Öyle diyeyim. @MajerS10 SHARKOON Gold Zero 650w 80+gold Atx | Trendyol Şu ürünün indirimi bitmeden almanızı öneririm.
246941 dedi: Hocam benimkinin korumaları nasıl? Ben hiç bakmadım ama SHP650 kadar kötü değildir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Seninki de SHP650'de Allah'a emanet gidiyor. Öyle diyeyim. @MajerS10 SHARKOON Gold Zero 650w 80+gold Atx | Trendyol Şu ürünün indirimi bitmeden almanızı öneririm.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 24 Kasım 2020 #12 Samotne Ciasteczka dedi: Seninki de SHP650'de Allah'a emanet gidiyor. Öyle diyeyim. @MajerS10 SHARKOON Gold Zero 650w 80+gold Atx | Trendyol Şu ürünün indirimi bitmeden almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ikisi aynı olamaz ki? Benim aldığım daha yeni bir ünite. Öyleyse satıp ZM550 alırım. Zaten Gamepower kadar Allah'a emanet olamaz hiçbiri.
Samotne Ciasteczka dedi: Seninki de SHP650'de Allah'a emanet gidiyor. Öyle diyeyim. @MajerS10 SHARKOON Gold Zero 650w 80+gold Atx | Trendyol Şu ürünün indirimi bitmeden almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ikisi aynı olamaz ki? Benim aldığım daha yeni bir ünite. Öyleyse satıp ZM550 alırım. Zaten Gamepower kadar Allah'a emanet olamaz hiçbiri.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Kasım 2020 #13 Samotne Ciasteczka dedi: Seninki de SHP650'de Allah'a emanet gidiyor. Öyle diyeyim. @MajerS10 SHARKOON Gold Zero 650w 80+gold Atx | Trendyol Şu ürünün indirimi bitmeden almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ürünün sessizliği hakkında bilginiz var mı? Sanırım 636W verebiliyormuş. Bir de sessiz bir PSU ise satın alacağım.
Samotne Ciasteczka dedi: Seninki de SHP650'de Allah'a emanet gidiyor. Öyle diyeyim. @MajerS10 SHARKOON Gold Zero 650w 80+gold Atx | Trendyol Şu ürünün indirimi bitmeden almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ürünün sessizliği hakkında bilginiz var mı? Sanırım 636W verebiliyormuş. Bir de sessiz bir PSU ise satın alacağım.
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 24 Kasım 2020 #14 WaIter White dedi: Hocam bu ürünün sessizliği hakkında bilginiz var mı? Sanırım 636W verebiliyormuş. Bir de sessiz bir PSU ise satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Ürünün Sharkoon tarafından paylaşılmış bir Youtube videosu var hocam. Altında Zero DB özelliğinin biraz garip çalıştığını söyleyen var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
WaIter White dedi: Hocam bu ürünün sessizliği hakkında bilginiz var mı? Sanırım 636W verebiliyormuş. Bir de sessiz bir PSU ise satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Ürünün Sharkoon tarafından paylaşılmış bir Youtube videosu var hocam. Altında Zero DB özelliğinin biraz garip çalıştığını söyleyen var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 24 Kasım 2020 #15 WaIter White dedi: Hocam bu ürünün sessizliği hakkında bilginiz var mı? Sanırım 636W verebiliyormuş. Bir de sessiz bir PSU ise satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Çok sessiz. Birkaç videosunu izledim hiç fan sesi yok.
WaIter White dedi: Hocam bu ürünün sessizliği hakkında bilginiz var mı? Sanırım 636W verebiliyormuş. Bir de sessiz bir PSU ise satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Çok sessiz. Birkaç videosunu izledim hiç fan sesi yok.
M MajerS10 Hectopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 134 24 Kasım 2020 #16 Samotne Ciasteczka dedi: Seninki de SHP650'de Allah'a emanet gidiyor. Öyle diyeyim. @MajerS10 SHARKOON Gold Zero 650w 80+gold Atx | Trendyol Şu ürünün indirimi bitmeden almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Saolun hocam aldım sizin sayenizde teşekkür ederim.
Samotne Ciasteczka dedi: Seninki de SHP650'de Allah'a emanet gidiyor. Öyle diyeyim. @MajerS10 SHARKOON Gold Zero 650w 80+gold Atx | Trendyol Şu ürünün indirimi bitmeden almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Saolun hocam aldım sizin sayenizde teşekkür ederim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 24 Kasım 2020 #17 246941 dedi: Nasıl yani ikisi aynı olamaz ki? Benim aldığım daha yeni bir ünite. Öyleyse satıp ZM550 alırım. Zaten Gamepower kadar Allah'a emanet olamaz hiçbiri. Genişletmek için tıkla... Yok yok. Ben onu demiyorum. Aldığın 80+ Gold olan harika. Onda sorun yok. WaIter White dedi: Hocam bu ürünün sessizliği hakkında bilginiz var mı? Sanırım 636W verebiliyormuş. Bir de sessiz bir PSU ise satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Sessiz sessiz, onda şüphe olmasın. Zero RPM olduğunu söyleyen bile var. MajerS10 dedi: Sağolun hocam aldım sizin sayenizde teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek
246941 dedi: Nasıl yani ikisi aynı olamaz ki? Benim aldığım daha yeni bir ünite. Öyleyse satıp ZM550 alırım. Zaten Gamepower kadar Allah'a emanet olamaz hiçbiri. Genişletmek için tıkla... Yok yok. Ben onu demiyorum. Aldığın 80+ Gold olan harika. Onda sorun yok. WaIter White dedi: Hocam bu ürünün sessizliği hakkında bilginiz var mı? Sanırım 636W verebiliyormuş. Bir de sessiz bir PSU ise satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Sessiz sessiz, onda şüphe olmasın. Zero RPM olduğunu söyleyen bile var. MajerS10 dedi: Sağolun hocam aldım sizin sayenizde teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Kasım 2020 #18 Samotne Ciasteczka dedi: Yok yok. Ben onu demiyorum. Aldığın 80+ Gold olan harika. Onda sorun yok. Sessiz sessiz, onda şüphe olmasın. Zero RPM olduğunu söyleyen bile var. Rica ederim ne demek Genişletmek için tıkla... Sanırım satın alacağım. Umarım pişman olmam.
Samotne Ciasteczka dedi: Yok yok. Ben onu demiyorum. Aldığın 80+ Gold olan harika. Onda sorun yok. Sessiz sessiz, onda şüphe olmasın. Zero RPM olduğunu söyleyen bile var. Rica ederim ne demek Genişletmek için tıkla... Sanırım satın alacağım. Umarım pişman olmam.
Metin Kilopat Katılım 2 Haziran 2013 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #19 Bende almayı düşünüyorum şu an 3600 işlemci ve 2070super düşünüyorum sorun olmaz di mi ? Nette pek yorum da bulamadım psu için.
Bende almayı düşünüyorum şu an 3600 işlemci ve 2070super düşünüyorum sorun olmaz di mi ? Nette pek yorum da bulamadım psu için.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Kasım 2020 #20 Para yüklemeye giderken stok bitmiş .