Sharkoon SHP650 V2 650W 249TL

Makaleler
42
Bu fiyata Aerocool VX400 bile yok artık, çok iyi bir model olmasa da giriş/orta seviye sistemler için kullanılabilir.

Eskiden daha ucuz olmuştu ama bu fiyata da alınabilir.

Bu PSU'yu alacak kişi muhtemelen hayvan gibi sistem dizmiştir ki 650W ihtiyacı olmuştur.
Be güzel kardeşim, 3 kuruş fazla ver de düzgün bir şey al.
Yalnız fiyat harbi süper be, +80 diyor hem de. Bu neymiş böyle?

Fiyat gayet uygun, tabii 199 TL'de olmuştu. 250 TL'ye alınacak en iyi PSU, düşünenler kaçırmasın. Sorun yaşatan bir model değil ama yüksek sistemi olanlara pek önermem, yüksek sistemi olanlar da bi' zahmet bütçesini arttırıp daha iyi PSU alıversin.

Bu fiyata Aerocool VX400 bile yok artık, çok iyi bir model olmasa da giriş/orta seviye sistemler için kullanılabilir.

Eskiden daha ucuz olmuştu ama bu fiyata da alınabilir.

Çok iyi bir PSU değil ama içindeki parçalar en dandik Çin parçaları eski üniteye sahip ve en önemli 1 koruma eksik fakat bu fiyata alınır.

Arkadaşlar ürünün ne olduğunu ben de biliyorum. CWT fitmasının üretimi ve Corsair VS2012 ile aynı uniteye sahip eski bir model.

Bunu bu PSU ile ilgili açtığım indirim konularının altına yazmaya pek gerek var mı emin değilim. Zira bu fiyata PSU arayan bilinçli bir kişi maksimum APU sistem ya da orta seviye bir sisteme bakacağını bilir.

Zira bu fiyata PSU arayan bilinçli bir kişi maksimum APU sistem ya da orta seviye bir sisteme bakacağını bilir.

Orta seviye bir sisteme takıldığında bu güç kaynağı daha güvenli olmuyor, neticesinde eksik korumalara sahip. Orta seviye sisteme takıldığında güç ihtiyacını rahatlıkla karşılar, ancak eksik olan OCP koruması yerine gelmez. Hangi sisteme takılırsa takılsın güvenlik konusunda değişen bir şey olmayacaktır.

Orta seviye bir sisteme takıldığında bu güç kaynağı daha güvenli olmuyor, neticesinde eksik korumalara sahip. Orta seviye sisteme takıldığında güç ihtiyacını rahatlıkla karşılar, ancak eksik olan OCP koruması yerine gelmez. Hangi sisteme takılırsa takılsın güvenlik konusunda değişen bir şey olmayacaktır.
Peki.

İyi hoş diyorsun ama şöyle bir olay var, şimdi diyelim ki o adamın bütçesi çok kısık ve aniden almak istiyor. Bütçesi olmadığı halde daha fazla para veremez ya? 259 TL'si vardır, 650W istiyordur alıp geçer. Ki o kadar kötü bir model değil, giriş seviyesi ve ben zamanında eski moderatörlere de birçok arkadaşa da aldırdım. Yıllar geçti ve hala tek sorun duymadım, burada esas önemli olan olay bütçe maalesef. Yoksa ben de gidip 650 TL'ye RMx650 alın derdim. 250 TL'ye Rampage gibi markaların C4 diye tabir ettiğimiz PSU'larını almaktansa SHP650 almak kat ve kat daha mantıklı olacaktır.

650W'a yakın bir şey isteyen sistemi dizdiysen zaten PSU'nun da kalitelisini al.

Çok saçma bir düşünce, adamda ya 5-6 yıllık bir sistem varsa? Mesela GTX 780 Ti falan min. 600W istiyor, bütçesi kısıksa ve anlık almak istiyorsa gayet mantıklı bir seçim SHP650.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı