Merhaba gece 2'de uyuyordum PC calısmıyordu yagmur yagıyordu, dısarda bizim apartmadaki elektrik odasında bizim şartel yanmıs tabii bunu sabah ogrendim. Uyuyorken Sharkoon 650Watt 80Plus guc kaynagım bir anda patladı garantiye yollayacağım. Sizce alırlar mı? 2sene garanti var konustum adamlarla...
Cooler Master MWE 650W 80+ Bronze 2 x EPS Aktif PFC 120 mm Fanlı PSU (MPE-6501-ACABW-BEU) ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!
Merhaba arkadaşlar, bu konuda sizlere Sharkoon SHP V2 modeli neden tercih edilmemeli, bunu anlatmaya çalışacağım. Böyle bir konuyu açmamın sebebi Sosyal'de dolaşırken gün içinde en az 2-3 kez bu PSU ile bir toplama veya "alınır mı?" adı altında konu görmem. Konuda önce sebeplerini anlatıp...
www.technopat.net
Yetmedi mi? Kendi sisteminde bile kullanan birinin incelemesi;
Adata XPG PYLON650B-BKCEU 550 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Adata XPG PYLON650B-BKCEU 550 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Cooler Master MWE 650W 80+ Bronze 2 x EPS Aktif PFC 120 mm Fanlı PSU (MPE-6501-ACABW-BEU) ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!